Kedvezményes SQL Server 2016 adatbázis fejlesztői (MCSA SQL Development) csomag

MCSASQLD

Kedvezményes SQL Server 2016 adatbázis fejlesztői (MCSA SQL Development) csomag (20761, 20762)

Képzés hossza: 10 nap (80 óra)

Tananyag nyelve: MAGYAR

Kérjük válassz időpontot!

2019 október 07. 479 000 Ft

479 000 Ft + Áfa / fő-től

SA VOUCHER BEVÁLTHATÓ

Legyél Te is az SQL Server 2016 adatbázis-fejlesztő szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati SQL Server 2016 adatbázis-fejlesztői feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA SQL Server Database Development minősítés megszerzésére.

A képzéssorozat keretén belül a résztvevők megismerik az SQL Server lekérdezések magas szintű használatát,adatbázisok készítését, programozását, nézetek, indexek és triggerek implementálását, XML adatok kezelését, tárolt eljárások és nézetek fejlesztését, tranzakciók kezelését és az alapvető optimalizálási lehetőségeket. A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően az új, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) SQL Server Database Development minősítés szerezhető meg. A vizsgák a Training360 vizsgaközpontjában tehetők le egyeztetett időpontban.

A tanfolyamot korábbi SQL Server adatbázis fejlesztői gyakorlattal még nem rendelkező vagy korábbi programozási alappal rendelkező üzemeltetők részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz SQL Server 2016 adatbázisok fejlesztése és implementálása a vállalatnál. A képzéssorozat segítséget nyújt azok részére is, akik korábbi (SQL Server 2012 előtti) rendszerekben dolgoznak, és szeretnének az új verziókra áttérni. Szintén hasznos és javasolt azok részére, akik a későbbiekben az üzleti intelligencia (BI) irány vagy pedig az MCSE Data Platform minősítés irányába szeretnének elmozdulni és ehhez az előképzettséget megszerezni.

A csomag tartalma:

· 2 darab ötnapos hivatalos Microsoft tantermi tanfolyam

· Hivatalos Microsoft e-tananyagok és vizsgafelkészítő anyagok

· A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés

· Tanfolyami extrák (a hagyományos oktatáshoz képest kétszer annyi konzultációs lehetőség oktatóinkkal, fórumos támogatás, egyénre szabott tanulási mód) a mentorált képzési módszernek köszönhetően

· További 15% listaár-kedvezmény egy darab további választható SQL Server tanfolyamunk díjából egy éven belül

A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is rendelni, kérjük, keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

A további csomagajánlatokat és a rendelési információkat itt találhatod .

A csomag az alábbi, három SQL Server tanfolyamra épül. Az egyes tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a 20761-es képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Windows 8/10 vagy Windows Server 2012/2016 üzemeltetői alapismeretek, relációs adatbázis-kezelési ismeretek. Korábbi programozási ismeret előny, de nem feltétel. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.