Kedvezményes IT vezetői tanfolyami csomag

ITALL

ITIL® Foundation, IT kockázatmenedzsment, IT információvédelmi menedzser tanfolyamok egy csomagban

Képzés hossza: 10 nap (80 óra)

Képzés nyelve: MAGYAR/ANGOL

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Kérjük válassz időpontot!

2019 szeptember 16. 629 000 Ft
NAS

629 000 Ft + Áfa / fő-től

Ismerd meg, hogyan működhet még hatékonyabban az IT és hogyan tervezheted meg és menedzselheted megfelelően az IT szolgáltatás folyamatokat! IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL® Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser (belső biztonság auditor) tanfolyamainkat tartalmazza. A képzéseken a cég akár ugyanazon vagy akár különböző szakértői is részt vehetnek.

A kedvezményes tanfolyamsorozat célja, hogy az IT vezetők, üzleti döntéshozók, IT és üzleti folyamatokban résztvevő munkatársak munkáját segítse a mindennapi IT és üzleti stratégia kialakításban, döntéshozatalban, folyamatok tervezésében és növelje az IT és üzleti irányítás hatékonyságát. A tanfolyamok belsős és az ITIL® és ITIBA kódú képzések esetében nemzetközi vizsgával is zárhatók (a nemzetközi vizsgák díját a csomag nem tartalmazza).

A csomag tartalma:

  • 3 darab tantermi tanfolyam (ITIL-F, ITRISK, ITIBA)
  • Az ITIL® témához kapcsolódó magyar nyelvű online videós anyagainkhoz 3 hónapos hozzáférés
  • Vizsgafelkészülés támogatás
  • További 20% listaár kedvezmény egy darab további, választható IT vezetői (ITDQA, Agilis projektvezetés, Prince2 Foundation vagy Practitioner) díjából, egy éven belül

IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL® Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser tanfolyamunkat tartalmazza. A tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, havonta egy-egy hétben kerülnek lebonyolításra. A csomag egyes képzéseire akár ugyanaz a személy, akár az adott területre szakosodott munkatárs is részt vehet.

A tanfolyamok időpontjai az ITIL-F3, az ITRISK és ITIBA kódú képzések időpontjai alapján válogatható össze (jellemzően az ITIL®-lel indítható a sorozat). A várhatóan induló, tervezhető időpontokról munkatársaink adnak felvilágosítást.

Általános információ technológiai, hálózati és biztonsági alapismeretek javasoltak. Korábbi IT vezetési, projektvezetési, üzemeltetési tapasztalat hasznos. Mivel a tananyagok egy része és a nemzetközi vizsgák angol nyelvűek, ezért legalább alapfokú dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelvű.