IT tanfolyamok

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Online virtuális tantermi tanfolyamok

Vegyen részt IT tanfolyamainkon on-line!

Virtuális osztálytermi tanfolyamok a Training360-nál!

Meghirdetett időpontú és biztosan induló tantermi IT tanfolyamainkat on-line is közvetítjük és elérhetővé tesszük az érdeklődők számára. A tanfolyamok lebonyolítása a tantermi képzéshez egyező tartalommal, egész napos formában 9.00-17.00 óra között zajlik, egymást követő napokon. A résztvevők a kapcsolódó tananyagokat is megkapják.

A virtuális tantermi tanfolyamok ideálisak lehetnek vidéki vagy külföldön élő magyar résztvevők számára, segítségével kényelmesen vehetnek részt a képzéseken és megtakaríthatják az utazási költségeket is.

A képzések interneten keresztül, élőben zajlanak, mintha egy igazi tantermi oktatáson lennénk. A résztvevők nyomon követhetik a prezentációkat, az oktatót, valamint az oktató gépének képernyőjét is, és a kiadott hallgatói segédletek, anyagok segítségével követhetik a képzést.

A gyakorlatok elvégzéséhez a tanfolyam idejére a résztvevők igénybe vehetik előtelepített távoli elérésű virtuális gépeinket, melyeket a képzéshez hasonlóan interneten keresztül, terminál kapcsolattal (távoli asztal eléréssel) érhetők el. Korlátozottan egy-egy témakör után kérdéseket tehetnek fel az oktatóknak chat-en, melyet a képzés ideje alatt vagy később írásban válaszolunk meg.

A virtuális tantermi képzések követéséhez egy mai modern, középkategóriás számítógépre (desktop vagy laptop), mikrofonra és fejhallgatóra (vagy hangszóróra), szélessávú internetkapcsolatra (javasoltan minimálisan 2 MBit/s letöltés és 256kBit/s feltöltési sebességgel) van szükség. A gépen Windows XP SP3 vagy magasabb (vagy emulált Windows) és Microsoft Lync kliens szükséges (ez utóbbi ingyenesen letölthető). Erősen javasolt, hogy az előadás és a gyakorlatok kényelmes, párhuzamos közvetéséhez széles képernyős monitort vagy két monitort (kiterjesztett módban) használjunk, de pl. egy laptop saját képernyője és egy plusz monitor is tökéletes. Fontos, hogy ha cégünknél követjük a képzést, a megfelelő tűzfalbeállításokat egyeztessük a rendszergazdákkal. A szükséges tudnivalókról, előkészületekről minden résztvevőt a képzés visszaigazolással együtt e-mailben tájékoztatunk.

A képzést sikeresen elvégzők látogatási igazolást kapnak, melyet a környezettudatosság jegyében elektronikusan tölthetnek le. A hivatalos Microsoft tanfolyamok esetében Microsoft SA utalványok felhasználhatók a képzés finanszírozására.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...