IT tanfolyamok

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok

IT tanfolyamok, IT vezetői tanfolyamok

IT tanfolyamok

A Training360 a hazai IT oktatási piac egyik kiemelkedő szereplője. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a hivatalos Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, IBM tanfolyamok és a Training360 szakértői által fejlesztett képzések (Java, Linux, Juniper, Citrix, iOS, Android, CompTIA), valamint egyedi, cégre szabott oktatási megoldások, melyek a hazai ügyfél igényekre és környezetre hangoltak. Nemzetközi kapcsolataink révén speciálisabb IT témákban, vagy más gyártók képzéseit is fel tudjuk vállalni, testreszabott formában. A tanfolyamok színvonalát minősített, tapasztalt rendszermérnök és fejlesztőmérnök oktatói csapatunk és a legmodernebb számítógépes infrastruktúra garantálja.

Kedvezményes IT képzéssorozatok
Hivatalos Microsoft üzemeltetői tanfolyamok
Hivatalos Microsoft fejlesztői tanfolyamok
Hivatalos Cisco tanfolyamok
Hivatalos VMware tanfolyamok
Hivatalos Oracle tanfolyamok
Hivatalos IBM tanfolyamok
Java, webfejlesztés, UML, szoftvertesztelés tanfolyamok
Linux és Perl tanfolyamok Android, iOS tanfolyamok
Biztonságos programozás tanfolyamok
IT vegyes (Citrix, Juniper, CompTIA)
Testreszabott tanfolyamok

IT vezetői tanfolyamok

A sikeres informatikai rendszerekhez nem elegendő pusztán csúcsminőségű infrastruktúra és szakképzett IT szakember állomány. Össze kell hangolni az IT és az üzlet valamint az IT és a cég más szervezetei közötti kommunikációt, ki kell építeni a piaci változásoknak és kihívásoknak is megfelelő működési folyamatokat. Ebben segítenek bevált, best-practice módszertanokra épülő IT vezetői és üzleti valamint IT projektvezetői tanfolyamaink (ITIL® és ISO20000 tanfolyamok, IT és üzleti menedzsment tanfolyamok, Agilis projektvezetési tréningek).

IT vezetői tanfolyam csomag
ITIL® szimuláció
ITIL® tanfolyamok, ISO20000 tanfolyamok
Informatikai beszállítók kezelése
Cégre szabott megoldások
Információvédelmi kockázatelemző menedzser képzés
Információvédelmi menedzser (IT biztonság auditor)
Agilis projektvezetés (Scrum, Kanban, Lean)
PRINCE2® tanfolyamok

Oktatóink

A Training360 oktatóközpontban minden területen az adott téma legkiválóbb szakértőit alkalmazzuk oktatónak. Olyan senior trénerekkel dolgozunk, akik számos más társ-technológiában is járatosak (pl. Microsoft és Cisco, VMware és HP), és sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy az adott oktatásban az aktuális piaci és a üzleti igények által meghatározott elvárásokat a leghatékonyabban tudjuk lefedni.

Oktatási tanácsadás

Önnek is sokszor problémát jelent az üzleti igényekhez legjobban illeszkedő IT vagy IT vezetői tanfolyamok és módszerek megtalálása, karrier utak kidolgozása? Mi segítünk! Tanácsadóink, termékmenedzser szakembereink, oktatóink segítségével a felmerült képzési problémákat közösen feltérképezzük, elemezzük. Segítséget nyújtunk az oktatás teljes életciklusa során, az igények felmérésétől az utólagos értékelésig. Keresse munkatársainkat!

Nemzetközi vizsgák és minősítések

Növelje ismertségét és elismertségét nemzetközi minősítésekkel! Alkalmazza a legjobb szakembereket cégénél! Oktatóközpontunkban hivatalos Pearson VUE, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpont működik, ahol a világ vezető vállalatainak több mint 1000 féle nemzetközi vizsgáját lehet letenni. Tanfolyamaink minden esetben a nemzetközi vizsgák megszerzésére és a felkészülés támogatására is fókuszálnak. Indítsa el nemzetközi karrierjét az IT piacon!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...