Tudnivalók irodai informatikai képzéseinkről

Ha Ön szeretné munkatársai tudásszintjét emelni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonos vagy e-mailes elérhetőségünk bármelyikén.

Az oktatás megszervezésének folyamatában az alábbi kérdések fognak felmerülni, érdemes ezeket előre végiggondolni, de szívesen segítünk, keressen minket bizalommal!

Pontosan milyen oktatásról van szó?

Ha megtalálta azt a témát, mellyel kapcsolatban oktatási lehetőségeinkről érdeklődik, tudnunk kell, melyik Office verziót, milyen nyelvi beállításokkal használják a képzés tervezett résztvevői. Az egyes verziók (Office 2013, 2016, 2019, Office 365) között jelentős tematikai különbségek lehetnek.

A honlapon található oktatásaink közül még soha nem volt két ugyanolyan, hiszen minden esetben a hallgatók szakmai ismerete, a mindennapi munkájuk jellege, az egyedi igények alapján a képzéseinket testre szabjuk oktatónk segítségével.

Ha bizonytalan a résztvevők számára megfelelő szintben, lehetőség van online és offline szintfelmérést is igényelni, melynek szervezését teljeskörűen vállaljuk, természetesen a tesztek kiértékelésével együtt!

Az idegen nyelvű oktatás igényét, kérjük előre jelezzék!

Milyen óraszámban?

Minden oktatott témánk mellett megtalálható az az információ, mennyi órát, mennyi napot ölel fel a képzés. Egy tanóra 45 perces oktatást jelent, melyből 1 napon 8 vagy 10 tartható meg hatékonyan. Az oktatási napot tetszőleges számú és hosszúságú szünetek szakíthatják meg, tapasztalataink szerint a legszerencsésebb egy hosszabb (kb. 1 órás) ebédszünettel és két kisebb (délelőtti és délutáni) szünettel kalkulálni. Oktatásaink ez alapján a leggyakrabban 9:00-16:30 között valósulnak meg.

Mi a megfelelő csoportlétszám?

Természetesen minél alacsonyabb a csoport létszáma, annál hatékonyabb az oktatás. Oktatásaink gyakorlatiasak, sok csoportmunkát és gyakorlást tartalmaznak, így témától függően maximum 10-12 fős csoportok kialakítását javasoljuk, de nehezebb, haladó témáknál még ennél is alacsonyabb csoportlétszám az ideális.

Hol legyen az oktatás?

Jól felszerelt oktatótermeinken kívül lehetőség van kihelyezett képzésre is az Önök telephelyén is! Ez történhet az oktatáshoz kialakított számítógépes oktatóteremben, de akár egy megfelelő méretű teremben, vagy tárgyalóhelyiségben is, hiszen teljes, oktatáshoz szükséges infrastruktúrát (hallgatói és oktatói számítógép, projektor, flipchart stb.) biztosítani tudunk bárhol az országban. Ha nincs megfelelő méretű helyiség, az oktatóterem bérlésében, ott a megfelelő környezet kialakításában is segítséget nyújtunk.

Mikor legyen az oktatás?

Tanfolyamaink megszervezéséhez, erőforrásaink optimális ütemezése miatt minimum 2-3 hétre van szükségünk, így érdemes idejében felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen ebben az esetben még a lehetséges időpontok bő választékát tudjuk kínálni!

Sürgős esetben ennél rövidebb idő alatt is meg tudjuk szervezni az oktatást, de ebben az esetben előfordulhat, hogy az időponttal kapcsolatban nagyobb rugalmasságot fogunk kérni Öntől!

Milyen információkat fog kapni tőlünk ezek után?

Mikor ezek a kérdések mindkét fél számára megnyugtatóan tisztázódtak, oktatásszervezőink elkészítik a szükséges adminisztrációt, értesítik a kapcsolattartót és a résztvevői kört a tanfolyam pontos részleteiről.

Az oktatás végén a hallgatók látogatási bizonyítványt kapnak, és lehetőségük van elégedettség mérő rendszerünkön keresztül a képzést értékelni. A beérkezett felmérésekből készült jelentést a kapcsolattartónk számára elküldjük, az oktató által javasolt további fejlesztési terület és téma javaslatokkal együtt.