Egyedi ITIL® megoldásaink cégeknek

A Training360 az elmúlt években több száz hivatalos ITIL® tanfolyamot bonyolított le sikerrel ügyfelei részére, a résztvevők száma meghaladja a 2000 főt. A meghirdetett tanfolyamok mellett cégek, vállalatok részére egyedi, csoportos vagy coaching jellegű, face-to-face ITIL® képzések összeállításában, testreszabásában és a vizsgák lebonyolításában is segítséget nyújtunk profi szakember csapatunk segítségével.

Szolgáltatásaink

Keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

A Training360 IT vezetői / ITIL® csapata

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és ITIL® implementációs és oktatási rutinnal és ITIL® nemzetközi minősítésekkel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az ITIL® elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításában, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak. Az országban egyedülállóan 6 fő akkreditált hazai ITIL® Expert szakértővel állunk szerződésben, partnercégünk segítségével pedig több száz akkreditált oktató áll rendelkezésre más különböző nyelveken.

Szakembereink az ITIL® terület mellett számos más kapcsolódó területen, így például az ISO20000, a kockázatmenedzsment, információvédelem menedzsment (ISO 27001), GDPR, PRINCE2®, Agile/Scrum és DevOps területeken is járatosak és napi szintű auditálási, implementálási, projektvezetési feladatokat is ellátnak, melyek igen jól kapcsolódnak / kapcsolódhatnak az ITIL® témához, és egyben lehetőséget adnak egyedi összeállítású céges képzések lebonyolítására is.

ITIL® tanfolyamaink minőségére Általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát biztosítunk.