ITIL® 4 Foundation és áttérés tanfolyamok

Itt az ITIL® 4!

Az ITIL® 3-as verziója közel egy évtizeden keresztül támogatta az IT szolgáltatás menedzsment folyamatok kialakítását, menedzselését és fejlesztését. Az üzleti és az informatikai világ az elmúlt években drámai gyorsasággal változott és változik jelenleg is. A felhő alapú megoldások megjelenésével és terjedésével új, más jellegű stratégia, tervezés és menedzsment folyamatok szükségesek, melyek segítségével a gyorsabb változások is kezelhetők.

Az ITIL® 4 kiterjeszti a korábbi verziók képességeit, praktikus és rugalmas alapot biztosítva a szervezeteknek a digitális átalakulás támogatásához. Teljes, end-to-end informatikai / digitális működési modellt biztosít a technológia által támogatott termékek és szolgáltatások szállításához és működtetéséhez, és lehetővé teszi az IT csapatok számára, hogy szélesebb üzleti stratégiában töltsenek be meghatározó szerepet. A más területeken már ismerős és sikeres agilis szemléletmód, az üzemeltetés-fejlesztés-üzlet összekapcsolását támogató DevOps elvek az új ITIL® 4 keretrendszerbe is szervesen integrálásra kerültek.

Az új ITIL® 4 a világ minden táján működő, sok száz iparágban tevékenykedő szakértők ismerete és javaslatai, valamint több mint 2000 fős ITIL® fejlesztési csoporttag segítségével került kidolgozásra. Az ITIL® 4 megjelenésével új tanfolyamok lesznek elérhetők és a kapcsolódó vizsgák és minősítési rendszer is átalakítást került.

A MarsLander® szimulációs játék

Mars rover

A szimulációs játék tapasztalati úton történő tanulási módszerével és a hagyományos ITIL® (és egyéb vezetői, projektmenedzsment) képzések ismeretanyagának ötvözésével a legjobb és leghatékonyabb tanulási mód valósítható meg. A képzés ismeretszerzés, játék, szórakozás és csapatépítés is egyben.

Az ITIL® szimulációs játékok közül most a GamingWorks legújabb, 2019 kiadású, ITIL® 4-hez illeszkedő MarsLander® szimulációs játékát kínáljuk, mely meghirdetett ITIL® 4 Foundation, Foundation Bridge képzéseinkbe, akár cégek, szervezetek számára önállóan vagy testreszabott céges tréning programba integrálva is elérhető.

A MarsLander® szimulációs játék 4 fordulóból áll, melynek során különböző szerepekben, önállóan és csapatokban kell helyt állnunk a Mars küldetés megtervezésében, az űrhajó kilövésében, az utazás során váratlan helyzetek megoldásban, a landolásban és a Mars feltérképezésében.

A szimulációs játék során az egyes fázisokban a gyakorlatban ismerhetjük meg és próbálhatjuk ki az agilis jellegű IT szolgáltatás menedzsment adta megoldásokat, lehetőségeket. A szimuláció célja továbbá, hogy segítse az IT szervezet számára ITIL® 4 alapú, agilis és még Lean közeli gondolkodásmód befogadását.

MarLander szimulátor
MarLander szimulátor
MarLander szimulátor

Többfunkciós csapatokban dolgozva meg kell egymással osztanunk tudásunkat, csökkentenünk kell a feladatátadásokat, miközben kerülnünk kell a helytelen kommunikációt, ezáltal mindannyian igazodva egymáshoz és az ügyfelek valós igényeihez növelve a munkafolyamataink hatékonyságát.

A szimuláció egyben hozzájárul a résztvevők önállóságának fejlesztéséhez, a játék fordulóinak teljesítése pedig sikerélménnyel is párosul. Az egyes kihívások teljesítése során a szimulációs játékot vezető trénertől és csoportokon belül is rengeteg gyakorlati, tapasztalati ismeretet, tippet és trükköt sajátíthat el, megismerheti az ITIL® folyamatokban való személyes erősségeit, gyengeségeit is, tesztelheti és fejlesztheti saját és munkatársai készségeit, képességeit az egyes folyamatokban; mindezt kötetlen, játékos formában!

A szimulációs játékkal és az erre épülő ITIL® képzési megoldásainkkal kapcsolatosan, kérjük keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat.

További részletes leírás

ITIL® 4 Foundation Bridge tanfolyam

Ismerd meg az ITIL® 4 újdonságait, lehetőségeit, támogató módszertanait és készülj fel a hivatalos Foundation vizsgára!

Célcsoport

Előzetes ITIL®v3 alapokkal (Foundation) már rendelkező szakemberek, akik szeretnék megismerni a ITIL® 4 alapvető újdonságait, sajátosságit, szeretnének felkészülni az ITIL® 4 Foundation vizsgára.

További információk, időpontok és jelentkezés

ITIL® 4 Foundation Bridge tanfolyam, szimulációval és extrákkal

Ismerd meg az ITIL® 4 újdonságait, lehetőségeit, támogató módszertanait, próbáld ki a MarsLander® szimulációs játékot és készülj fel a hivatalos Foundation vizsgára! Most ütős, kedvezményes csomagban érheted el a képzést!

Célcsoport

Előzetes ITIL® v3 alapokkal (Foundation) már rendelkező szakemberek, akik szeretnék megismerni a ITIL® 4 alapvető újdonságait, sajátosságit, szeretnék kipróbálni a MarsLander® szimulációt és felkészülni az ITIL® 4 Foundation vizsgára.

ITIL csomag

Az időszakos akciós csomag tartalma*

  • 2 napos intenzív képzés, MarsLander® szimulációs játékkal
  • Ajándék Mars Terraformálása társasjáték!
  • Hivatalos online tananyag (angol nyelvű)
  • 80.000 Ft értékű vizsgakupon, ami beváltható 2019. december 20-ig ITIL® 4 Foundation vizsgára a Training360-nál

* A csomagakció csak a Training360 budapesti, akciós időpontú, meghirdetett képzéseire vehető igénybe, a képzés indulása esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A vizsgakupon a fent jelzetten kívül más szolgáltatásra nem váltható be.

További információk, időpontok és jelentkezés

ITIL® v3 - ITIL® 4 Fast Track áttérés megoldásunk haladóknak

Ha elindultál az ITIL® 3 Expert felé vezető úton és szeretnél frissíteni:

Elkezdted az ITIL® v3 Lifecycle esetleg Capability irányát? Tudtad, hogy 17 kreditponttal lehetőséged van frissíteni és megszerezni az új ITIL® 4 Managing Professional címet? Új, intenzív, időtakarékos és vizsgafelkészülés centrikus ITIL®3 Fast Track (gyorsított) tanfolyamainkkal segítünk neked, hogy a hiányzó ismereteket megszerezd és a vizsgákat behúzd, és egyszerűen tudj majd az ITIL® 4-es felé váltani.

Válaszd ki, melyik képzés / vizsga hiányzik még a 17 kreditpont eléréshez és jelentkezz most kedvezményes áron!

* A csomagakció csak a Training360 budapesti, akciós időpontú, meghirdetett képzéseire vehető igénybe, a képzés indulása esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A vizsgakupon a fent jelzetten kívül más szolgáltatásra nem váltható be.

ITIL® 4 Foundation tanfolyam

Ha még most indulnál neki az ITIL®-nek, és nem rendelkezel korábbi ITIL® (IT szolgáltatás menedzsment) ismerettel, akkor a teljes ITIL® 4 Foundation tanfolyamot ajánljuk neked.

További információk, időpontok és jelentkezés

ITIL® v3 Expert ITIL® 4 Bridge tanfolyam

A tanfolyam célcsoportja ITIL® v3 Expert minősítéssel rendelkező szakemberek, akik szeretnének felkészülni az ITIL® 4 Managing Professional Transition vizsgára és frissíteni a minősítésüket az ITIL® 4 Managing Professional címre.

A tervezetten 5 napos képzés és a kapcsolódó vizsga - valamint a további különálló haladó képzések is - jelenleg előkészületben vannak, várható megjelenés 2019 vége.

Amennyiben érdekel a képzés, kérjük, keresd munkatársainkat, akik értesítenek, ha elérhetővé válik a tanfolyam, illetve ahhoz kapcsolódó bevezető akció.

Egyedi ITIL® megoldásaink cégeknek

A Training360 az elmúlt években több száz hivatalos ITIL® tanfolyamot bonyolított le sikerrel ügyfelei részére, a résztvevők száma meghaladja a 2000 főt. A meghirdetett tanfolyamok mellett cégek, vállalatok részére egyedi, csoportos vagy coaching jellegű, face-to-face ITIL® képzések összeállításában, testreszabásában és a vizsgák lebonyolításában is segítséget nyújtunk profi szakember csapatunk segítségével.

Szolgáltatásaink:

Keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

A Training360 IT vezetői / ITIL® csapata

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és ITIL® implementációs és oktatási rutinnal és ITIL® nemzetközi minősítésekkel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az ITIL® elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításában, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak. Az országban egyedülállóan 6 fő akkreditált hazai ITIL® Expert szakértővel állunk szerződésben, partnercégünk segítségével pedig több száz akkreditált oktató áll rendelkezésre más különböző nyelveken.

Szakembereink az ITIL® terület mellett számos más kapcsolódó területen, így például az ISO20000, a kockázatmenedzsment, információvédelem menedzsment (ISO 27001), GDPR, PRINCE2, Agile/Scrum és DevOps területeken is járatosak és napi szintű auditálási, implementálási, projektvezetési feladatokat is ellátnak, melyek igen jól kapcsolódnak / kapcsolódhatnak az ITIL® témához, és egyben lehetőséget adnak egyedi összeállítású céges képzések lebonyolítására is.

ITIL® tanfolyamaink minőségére Általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát biztosítunk.