ITIL® 4 Foundation és áttérés tanfolyamok

Itt az ITIL® 4!

Az ITIL® 3-as verziója közel egy évtizeden keresztül támogatta az IT szolgáltatás menedzsment folyamatok kialakítását, menedzselését és fejlesztését. Az üzleti és az informatikai világ az elmúlt években drámai gyorsasággal változott és változik jelenleg is. A felhő alapú megoldások megjelenésével és terjedésével új, más jellegű stratégia, tervezés és menedzsment folyamatok szükségesek, melyek segítségével a gyorsabb változások is kezelhetők.

Az ITIL® 4 kiterjeszti a korábbi verziók képességeit, praktikus és rugalmas alapot biztosítva a szervezeteknek a digitális átalakulás támogatásához. Teljes, end-to-end informatikai / digitális működési modellt biztosít a technológia által támogatott termékek és szolgáltatások szállításához és működtetéséhez, és lehetővé teszi az IT csapatok számára, hogy szélesebb üzleti stratégiában töltsenek be meghatározó szerepet. A más területeken már ismerős és sikeres agilis szemléletmód, az üzemeltetés-fejlesztés-üzlet összekapcsolását támogató DevOps elvek az új ITIL® 4 keretrendszerbe is szervesen integrálásra kerültek.

Az új ITIL® 4 a világ minden táján működő, sok száz iparágban tevékenykedő szakértők ismerete és javaslatai, valamint több mint 2000 fős ITIL® fejlesztési csoporttag segítségével került kidolgozásra. Az ITIL® 4 megjelenésével új tanfolyamok lesznek elérhetők és a kapcsolódó vizsgák és minősítési rendszer is átalakításra került.

Ismerd meg az ITIL® 4 újdonságait, lehetőségeit, támogató módszertanait és készülj fel a hivatalos Foundation vizsgára!

Célcsoport

Előzetes ITIL® v3 alapokkal (Foundation) már rendelkező szakemberek, akik szeretnék megismerni a ITIL® 4 alapvető újdonságait, sajátosságit, szeretnének felkészülni az ITIL® 4 Foundation vizsgára.

  • 1 napos intenzív képzés
  • Hivatalos online tananyag (angol nyelvű)

További információk, időpontok és jelentkezés

Ismerd meg az ITIL® 4 újdonságait, lehetőségeit, támogató módszertanait, próbáld ki a MarsLander® szimulációs játékot és készülj fel a hivatalos Foundation vizsgára! Most ütős, kedvezményes csomagban érheted el a képzést!

Célcsoport

Előzetes ITIL® v3 alapokkal (Foundation) már rendelkező szakemberek, akik szeretnék megismerni a ITIL® 4 alapvető újdonságait, sajátosságit, szeretnék kipróbálni a MarsLander® szimulációt és felkészülni az ITIL® 4 Foundation vizsgára.

ITIL csomag

Az időszakos akciós csomag tartalma*

  • 2 napos intenzív képzés, MarsLander® szimulációs játékkal
  • Ajándék Mars Terraformálása társasjáték!
  • Hivatalos online tananyag (angol nyelvű)
  • 80.000 Ft értékű vizsgakupon, ami beváltható 2019. december 20-ig ITIL® 4 Foundation vizsgára a Training360-nál

* A csomagakció csak a Training360 budapesti, akciós időpontú, meghirdetett képzéseire vehető igénybe, a képzés indulása esetén. Az akció visszavonásig érvényes. A vizsgakupon a fent jelzetten kívül más szolgáltatásra nem váltható be.

További információk, időpontok és jelentkezés

Ha még most indulnál neki az ITIL®-nek, és nem rendelkezel korábbi ITIL® (IT szolgáltatás menedzsment) ismerettel, akkor a teljes ITIL® 4 Foundation tanfolyamot ajánljuk neked.

  • 3 napos tanfolyam, MarsLander® szimulációs játékkal
  • Hivatalos elektronikus tananyag (angol nyelvű)

További információk, időpontok és jelentkezés