Tudnivalók a VMware képzésről

A Training360 önálló oktatási cégként működő hivatalos VMware tréning központ (VATC). A VMware a világ vezető, szerver virtualizációval és konszolidációval foglalkozó vállalata. A virtualizációs technológiák és megoldások a jelen és jövő informatikai infrastruktúráink alapkövét képezik, így itt az idő, hogy Ön is megismerje a VMware által kínált nagyvállalati megoldásokat és azok bevezetését, menedzselését.

A tanfolyamok elvégzését különösen azok számára ajánljuk, akik a későbbiekben VMware rendszereket fognak üzemeltetni, menedzselni vagy VMware alapú virtualizációs infrastruktúrákat fognak bevezetni vállalatuknál. A tanfolyamok a hivatalos VMware minősítő vizsgákra (VCP/VCAP) is segítenek felkészíteni.

Ütemezés, időbeosztás

A hivatalos VMware tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz hivatalos digitális VMware tananyagokat (e-kit) kapnak a hallgatók, melyek tartalmazzák az elméleti anyagot és a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges feladatokat, laborgyakorlatok leírását is. Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, korszerű élő szerver és storage eszközparkkal felszerelt termeinkben tartjuk, professzionális tapasztalt tréner (VMware Certified Instructor) vezetésében.

Tanfolyami adminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. Egyes képzések a hivatalos VMware vizsgákra is segítenek felkészülni. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

VMware vSphere Install, Configure Manage és vSphere Optimize and Scale tanfolyamainkra felhasználhatók a VMware Training Creditek (PSO Creditek), melyek segítségével ingyen vagy kedvezményesen vehet részt a képzéseken. A témában, további kérdések esetén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.