Tudnivalók a VMware képzésről

A Training360 önálló oktatási cégként működő hivatalos VMware tréning központ. A VMware a világ vezető, szerver virtualizációval és konszolidációval foglalkozó vállalata. A virtualizációs technológiák és megoldások a jelen és jövő informatikai infrastruktúráink alapkövét képezik, így itt az idő, hogy Ön is megismerje a VMware által kínált nagyvállalati megoldásokat és azok bevezetését, menedzselését.

A tanfolyamok elvégzését különösen azok számára ajánljuk, akik a későbbiekben VMware rendszereket fognak üzemeltetni, menedzselni vagy VMware alapú virtualizációs infrastruktúrákat fognak bevezetni vállalatuknál. A tanfolyamok a hivatalos VMware minősítő vizsgákra (VCP/VCAP) is segítenek felkészíteni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2018 februárjától megváltozott a VMware oktatási modellje és árazása, a VMware által központilag meghatározott egységes tanfolyami árak kerültek kialakításra a közép-kelet-európai régió országaiban.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A hivatalos VMware tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

A meghirdetett időpontok nem jelentenek automatikus indulást, ennek feltétele a képzések garantált indításához szükséges minimális hallgatói létszám megléte.

Igény esetén testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható. További információkért, kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz a hivatalos digitális VMware tananyagokat (e-kit) kapják a hallgatók, mely tartalmazza az elméleti anyagot és a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges feladatokat, laborgyakorlatok leírását, stb. Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, korszerű élő szerver és storage eszközparkkal felszerelt termeinkben tartjuk, professzionális tapasztalt trénerekkel (VMware Certified Instructors) vezetésében.

Tanfolyami adminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. Egyes képzések a hivatalos VMware vizsgákra is segítenek felkészülni. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Tanfolyamainkra felhasználhatók a VMware Training Creditek (PSO Creditek), melyek segítségével ingyen vagy kedvezményesen vehet részt a képzéseken. A témában, további kérdések esetén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keresse az adott témával foglalkozó munkatársunkat.