Tudnivalók az IBM tanfolyamokról

IBM tanfolyamainkon célunk a nemzetközi követelményeknek is megfelelő, magasan képzett szakemberek (rendszergazdák és fejlesztők) képzése, felkészítése. Ennek érdekében korszerű környezet, hivatalos IBM oktatási anyagok és távoli elérésű laborkörnyezet és tapaszalt IBM szakértők állnak résztvevőink rendelkezésére.

A hagyományos oktató által vezetett tanfolyamok mellett az IBM számos témában kínál önálló tanulásra szánt e-learning és videós tanfolyamokat kapcsolódó anyagokkal és távoli, interneten keresztül elérhető laborkörnyezettel. Ha nem találja a kínálatban amit keres, ha szeret önállóan, saját tempójában tanulni, vagy nem indul az adott időpontban a képzés, érdemes megnézni, hogy elérhető-e a tanfolyam ebben a formában is.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A hivatalos IBM tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel), az összevont (Bootcamp) képzések pedig 8:30-17:30 között tartanak. A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Igény esetén, testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható. Amennyiben legalább 3 főt tud delegálni egy adott tanfolyamra, akkor van lehetőség egyedi időpont meghirdetésére is. További információkért kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A hivatalos tanfolyamokhoz a hivatalos IBM tananyagokat (tanfolyamtól függően papíralapú és/vagy elektronikus) kapják a hallgatók, mely tartalmazza az elméleti anyagot és a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges feladatokat, laborgyakorlatok leírását, stb. Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, projektorral felszerelt tantermeiben tartjuk, ahol a korszerű számítógépparkkal várjuk az érdeklődőket. A képzések hivatalos IBM távoli elérésű laborkörnyezeten vagy egyes esetekben virtualizált számítógépes környezetekben zajlanak.

Tanfolyamadminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. Az IBM tanfolyamok témától függően 3-4 főtől már indulóképesek! A tanfolyami résztvevőkkel a képzést megkezdését megelőzően képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. A képzések egy része a hivatalos IBM vizsgákra is segítenek felkészülni; a vizsgákat Pearson VUE vizsgaközpontunkban lehet letenni egyeztetett időpontban. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keressék az adott témával foglalkozó munkatársunkat!