Tudnivalók Juniper és egyéb képzésekről

IT technológiai tanfolyamaink a népszerű, platformfüggetlen hálózati, szervermenedzsment és biztonsági témájú tanfolyamokat, valamint egyéb népszerű IT témájú képzéseket (pl. Juniper) tartalmaznak. A tanfolyamok elvégzését minden kezdő és haladó, aktív IT szakember részére ajánljuk elvégzésre, aki hiányosnak érzi tudását az általános informatikai, szoftver-hardver illetve hálózati, biztonsági technológiák területén. Az ismeretek jól hasznosíthatók későbbi haladó szintű gyártói smeretek és minősítések megszerzéséhez.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Igény esetén, testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamoklebonyolítása is megoldható További információkért kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz a résztvevők oktatónk által összeállított dokumentációból, magyar nyelvű kiegészítő anyagokból és angol nyelvű szakirodalomból és elektronikus forrásokból összeállított segédletet biztosítunk. Mivel a tananyagok és prezentáció jellemzően angol nyelvű, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training 360 légkondicionált, projektorral felszerelt tantermeiben tartjuk, ahol a korszerű számítógép és eszközparkkal várjuk az érdeklődőket.

Tanfolyamadminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyami résztvevőkkel a képzést megkezdését megelőzően képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. A képzések a hivatalos vizsgákra is segítenek felkészülni. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keressék az adott témával foglalkozó szervezőinket!