Tudnivalók a Cisco tanfolyamokról

A Training360 hivatalos Cisco oktatóközpont. Cégünk a világ legnagyobb Cisco oktatási megoldásszállítójával, a Global Knowledge Networkkel áll kapcsolatban. Tanfolyamaink sikerét saját hivatalos Cisco (CCSI) oktatóink, modern infrastruktúránk és virtuális Cisco laborok garantálják.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A hivatalos Cisco tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Igény esetén testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható. További információkért kérjük, keresse munkatársainkat, kérje erre vonatkozó ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz hivatalos digitális Cisco tananyagot (e-kit) biztosítunk. Egyes képzések esetén magyar nyelvű videós anyagainkhoz 3+3 havi hozzáférést biztosítunk. Bizonyos képzésekhez a CiscoPress vizsgafelkészítő kiadványait is biztosítjuk, melynek segítségével lehetőség nyílik az otthoni ismétlésre, további anyagok feldolgozására a CD mellékleten található feladatok és mintatesztek pedig a vizsgafelkészülést is segítik.

CCNP tanfolyamaink mentorált formában kerülnek megtartásra.

Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv legalább alapfokú dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadások a legtöbb tanfolyamnál magyar nyelven zajlanak, egyes speciális területek esetében viszont angol nyelvű oktatóval kerül lebonyolításra (ezeket a tanfolyamok tematikájánál külön jelezzük). Ezen esetekben legalább középfokú angol nyelvtudás szükséges a hatékony ismeretszerzéshez.

A tanfolyamokat a Training360 korszerűen felszerelt, légkondicionált tantermeiben tartjuk, vizsgázott, hivatalos hazai és speciálisabb képzések esetén külföldi Cisco trénerekkel (CCSI). Egyes tanfolyamok hazai partnercégünknél kerülnek megrendezésre.

Tanfolyami adminisztráció, vizsgák

A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. A képzések a hivatalos Cisco vizsgákra is segítenek felkészülni. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat (kivéve, ha ezt külön nem jelezzük a képzésnél) nem tartalmazza.

Tanfolyamainkra felhasználhatók a Cisco Learning Creditek, melyek segítségével költséghatékony finanszírozás valósítható meg. A témában, további kérdések esetén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keresse az adott témával foglalkozó munkatársunkat!