Tudnivalók a Cisco tanfolyamokról

A Training360 hivatalos Cisco oktatóközpont. Tanfolyamaink sikerét saját hivatalos Cisco (CCSI) oktatóink, modern infrastruktúránk és virtuális Cisco laborok garantálják.

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

A hivatalos Cisco tanfolyamok egész naposak, 9:00-17:00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz hivatalos digitális Cisco tananyagot (e-kit) biztosítunk. Egyes képzések esetén magyar nyelvű videós anyagainkhoz 3+3 havi hozzáférést biztosítunk.

Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv legalább alapfokú dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadások a legtöbb tanfolyamnál magyar nyelven zajlanak, egyes speciális területek esetében viszont angol nyelvű oktatóval kerülhet lebonyolításra. Ezen esetekben legalább középfokú angol nyelvtudás szükséges a hatékony ismeretszerzéshez.

A tanfolyamokat a Training360 korszerűen felszerelt, légkondicionált tantermeiben tartjuk, vizsgázott, hivatalos hazai és speciálisabb képzések esetén külföldi Cisco trénerekkel (CCSI). Egyes tanfolyamok hazai partnercégünknél kerülnek megrendezésre.

Tanfolyami adminisztráció, lemondási feltételek, vizsgák

2020. február 24-től a hivatalos Cisco képzések lemondási feltételei módosultak. A CCNA és az ENARSI tanfolyamok kivételével a részvétel ingyenes lemondása kizárólag írásban igényelhető legkésőbb 35 munkanappal a képzés indulása előtt az info@training360.com e-mail címen vagy a Training360 illetékes oktatásszervező munkatársánál, aki a megrendelést megerősítette / visszaigazolta. A képzés indulása előtt kevesebb, mint 35 nappal történő lemondás esetén a lemondási feltételek a következők:

  • a képzésen való részvétel lemondása kevesebb, mint 35 munkanappal a képzés indulása előtt - törlési díj a képzés árának 50%-a;
  • a képzésen való részvétel lemondása kevesebb, mint 10 munkanappal a képzés indulása előtt - törlési díj a képzés árának 100%-a.

A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak. A képzések a hivatalos Cisco vizsgákra is segítenek felkészülni. A tanfolyamok díja a vizsgadíjat nem tartalmaz.