Cisco CCNA gyorsított tanfolyam (CCNA Bootcamp)

A teljes CCNA ismeretanyag, a legrövidebb idő alatt, a legjobb áron! Csak nálunk!

A legnépszerűbb hálózatos tanfolyam most még kedvezőbb konstrukcióban érhető el a Training360-nál! Ismerje meg ön is a hálózati alapokat, technológiákat és a Cisco hálózati eszközök alapvető konfigurálását és támogatását gyorsított CCNA Bootcamp tanfolyamunkon! Válassza vizsgafelkészítő csomagunkat, és készüljön fel velünk a nemzetközi CCNA vizsgára!

A CCNA Bootcamp képzésünk hivatalos Cisco tanfolyamokra épülő, egyedi összeállítású képzési megoldás, ami oktató által tartott gyakorlatorientált tantermi képzést, önálló tanulási elemeket és anyagokat tartalmaz egy kedvezményes csomagban.

Miért és mikor jobb a CCNA Bootcamp mint a hagyományos képzések?

Kinek ajánljuk a CCNA Bootcamp képzést?

A CCNA Bootcamp képzés felépítése

A CCNA Bootcamp képzés kétféle konstrukcióban érhető el. Az egyik a standard verzió, ez nem tartalmaz vizsgafelkészítésre irányuló elemeket, a másik pedig a vizsgafelkészítő csomagos, ami vizsgafelkészülés támogatást és CCNA vizsgát tartalmaz.

Standard csomag

  • 5 napos képzés (ICND2-re építve)
  • Hivatalos Cisco tananyag
  • Hálózatszimulátor az otthoni gyakorláshoz gyakorlati feladatokkal
  • Önálló feldolgozású magyar nyelvű videós tananyag, előkészítő és tudásszintfelmérő anyagok és kapcsolódó gyakorlatok (ICND1 és ICND2 részhez is)

Standard csomag

Extra, vizsgafelkészítő csomag

  • Tartalmazza a standard csomagot
  • 1400 oldalas CCNA vizsgafelkészítő anyagot, több mint 400 mintavizsga kérdéssel
  • CCNA vizsgakupont (felhasználható vizsgaközpontunkban) a képzéstől számított 3 hónapig

Extra csomag

Az önálló feldolgozású előkészítő, tudásszint-felmérő segédanyagokhoz, magyar nyelvű videós tananyagokhoz a hozzáférést a résztvevők a képzés előtt kb. 10 nappal előre kapják meg, melynek egyes megadott részeit a tantermi képzésig szükséges átnézni, elvégezni. Az anyagok a teljes CCNA témához is használhatók a képzést követően, így ideálisak otthoni ismétlésre, gyakorlásra is.

A gyakorlati tanfolyam az ICND2 képzésekre épül, elsősorban a gyakorlati router és switch konfigurálásra és kapcsolódó technológiák megismerésére koncentrálva, intenzív formában.

Szükséges előképzettség

A hivatalos CCNA minősítés megszerzése

A Cisco CCNA minősítés megszerzéséhez egy darab Cisco vizsgát (200-125 kódú vizsga) szükséges letenni. Az Extra vizsgafelkészítő csomagunk vizsgafelkészítő anyagokat és a CCNA vizsgát is tartalmazza. A vizsgákat hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontunkban tehetik le az érdeklődők. További információk a Vizsgainformációk (Cisco minősítések és vizsgák) témakör alatt.

Jelentkezési határidő, feltételek, információ

Az akciók és kedvezményes árak más kedvezményekkel nem vonhatóak össze. A tanfolyam indulásának feltétele legalább öt fő jelentkezése. A képzésre történő jelentkezés határideje: a kezdési időpont előtt két héttel. Természetesen, ha megvan az induláshoz szükséges létszám, akkor akár az utolsó napon is elfogadunk jelentkezéseket.

További információkért keresse munkatársainkat: