Cisco CCNA gyorsított tanfolyam (CCNA Bootcamp)

A teljes CCNA ismeretanyag, a legrövidebb idő alatt, a legjobb áron! Csak nálunk!

A legnépszerűbb hálózatos tanfolyam most még kedvezőbb konstrukcióban érhető el a Training360-nál! Ismerje meg ön is a hálózati alapokat, technológiákat és a Cisco hálózati eszközök alapvető konfigurálását és támogatását gyorsított CCNA Bootcamp tanfolyamunkon! Válassza vizsgafelkészítő csomagunkat, és készüljön fel velünk a nemzetközi CCNA vizsgára!

A CCNA Bootcamp képzésünk hivatalos Cisco tanfolyamokra épülő, egyedi összeállítású képzési megoldás, ami oktató által tartott gyakorlatorientált tantermi képzést, önálló tanulási elemeket és anyagokat tartalmaz egy kedvezményes csomagban.

Miért és mikor jobb a CCNA Bootcamp mint a hagyományos képzések?

 • A témában a hagyományos ICND1 és ICND2 képzések 10 napig tartanak és gyakran a résztvevők nem tudnak elszabadulni ilyen hosszú időre a munkájukból. A CCNA Bootcamp ezzel szemben csak egyszer 5 napot vesz igénybe, illetve csomagtól függően további, későbbi tanulást is segítő extra tartalmakat is elérhet!
 • A képzéseken résztvevő szakemberek jellemzően már az alapvető hálózati ismeretekkel rendelkeznek, és sokszor az alapképzés témái már ismerősek számukra. A CCNA Bootcamp esetében a hálózati alapokat (ICND1) egy önálló feldolgozású anyag, teszt valamint gyakorlatok segítségével egyszerűen és rugalmasan dolgozhatja fel, és egészítheti ki meglévő tudását a hálózati alaptémákban.
 • A hagyományos, különálló képzések sokszor nem tartalmaznak önálló tanulást támogató anyagokat. A CCNA Bootcamp vizsgafelkészítős csomagja további segédanyagokat, laborgyakorlatokat, és csomagtól függően mintateszt gyűjteményeket és CCNA vizsgalehetőséget is tartalmaz, ideális tehát az ismeretszerzésre és a vizsgázásra egyaránt!
 • A különálló tanfolyamok hosszúknál fogva drágább árfekvésben vannak. A CCNA Bootcamp képzéseket viszont már egy tanfolyam díjánál is kedvezőbb áron érheti el!

Kinek ajánljuk a CCNA Bootcamp képzést?

 • A tanfolyamot korábbi hálózatos (esetleg routing/switching) alapismeretekkel és gyakorlattal már rendelkező szakemberek számára ajánljuk, akik a legrövidebb idő alatt szeretnék megismerni a Cisco hálózati technológiákat és elsajátítani a Cisco router és switch eszközök alapvető használatát és kisebb hálózatok üzemeltetését és támogatását.
 • Akik már elkezdték a CCNA felé vezető utat, de nem fejezték be azt, és szeretnék ismereteiket frissíteni és/vagy bővíteni.
 • Akik szeretnének felkészülni a hivatalos CCNA vizsgára és megszerezni a nemzetközi Cisco hálózati alapminősítést.

A CCNA Bootcamp képzés felépítése

A CCNA Bootcamp képzés kétféle konstrukcióban érhető el. Az egyik a standard verzió, ez nem tartalmaz vizsgafelkészítésre irányuló elemeket, a másik pedig a vizsgafelkészítő csomagos, ami vizsgafelkészülés támogatást és CCNA vizsgát tartalmaz.

Standard csomag

 • 5 napos képzés (ICND2-re építve)
 • Hivatalos Cisco tananyag
 • Hálózatszimulátor az otthoni gyakorláshoz gyakorlati feladatokkal
 • Önálló feldolgozású magyar nyelvű videós tananyag, előkészítő és tudásszintfelmérő anyagok és kapcsolódó gyakorlatok (ICND1 és ICND2 részhez is)

Standard csomag

Extra, vizsgafelkészítő csomag

 • Tartalmazza a standard csomagot
 • 1400 oldalas CCNA vizsgafelkészítő anyagot, több mint 400 mintavizsga kérdéssel
 • CCNA vizsgakupont (felhasználható vizsgaközpontunkban) a képzéstől számított 3 hónapig

Extra csomag

Az önálló feldolgozású előkészítő, tudásszint-felmérő segédanyagokhoz, magyar nyelvű videós tananyagokhoz a hozzáférést a résztvevők a képzés előtt kb. 10 nappal előre kapják meg, melynek egyes megadott részeit a tantermi képzésig szükséges átnézni, elvégezni. Az anyagok a teljes CCNA témához is használhatók a képzést követően, így ideálisak otthoni ismétlésre, gyakorlásra is.

A gyakorlati tanfolyam az ICND2 képzésekre épül, elsősorban a gyakorlati router és switch konfigurálásra és kapcsolódó technológiák megismerésére koncentrálva, intenzív formában.

Szükséges előképzettség

 • Mivel a képzés bővített óraszámmal megy minden nap, ezért a képzést korábbi hálózati ismerettel és gyakorlattal rendelkező szakembereknek ajánljuk: számítógépkezelési és Windows ismeret és gyakorlat, és hálózati alapismeretek szükségesek (hálózatok működése, hálózati topológiák, hálózati közegek, TCP/IP protokoll alapok, IP címzések és osztályok, hálózat maszkok, hálózati topológiák, LAN és WAN hálózatok fogalma, routing alapok ismerete). A fenti ismereteket az önálló feldolgozású segédanyagok tartalmazzák, ezt mindenképpen szükséges átnézni és elvégezni a gyakorlati tanfolyam előtt. Amennyiben a résztvevő új vagy kezdőbb még a hálózati technológiákban és témákban, a különálló ICND1 és ICND2 képzéseket javasoljuk.
 • Fontos az elkötelezettség a tanulás iránt. Az oktató által vezetett képzés mellett az önálló tanulás is szerepet kap.
 • Mivel a tananyagok és a vizsga angol nyelvű, ezért legalább alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A hivatalos CCNA minősítés megszerzése

A Cisco CCNA minősítés megszerzéséhez egy darab Cisco vizsgát (200-125 kódú vizsga) szükséges letenni. Az Extra vizsgafelkészítő csomagunk vizsgafelkészítő anyagokat és a CCNA vizsgát is tartalmazza. A vizsgákat hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontunkban tehetik le az érdeklődők. További információk a Vizsgainformációk (Cisco minősítések és vizsgák) témakör alatt.

Jelentkezési határidő, feltételek, információ

Az akciók és kedvezményes árak más kedvezményekkel nem vonhatóak össze. A tanfolyam indulásának feltétele legalább öt fő jelentkezése. A képzésre történő jelentkezés határideje: a kezdési időpont előtt két héttel. Természetesen, ha megvan az induláshoz szükséges létszám, akkor akár az utolsó napon is elfogadunk jelentkezéseket.

További információkért keresse munkatársainkat: