Csomagolj! Kedvezményes tanfolyamsorozatok

Rendeld meg tanfolyamainkat csomagban, kedvezőbb áron extra tartalmakkal!

Szerezz piacképes tudást és nemzetközi minősítéseket, melyekkel itthon vagy külföldön is könnyebben találhatsz állást vagy építheted karriered, erősítheted pozíciódat az IT piacon. Összeállítottuk számodra a legütősebb csomagokat, melyekben a legnépszerűbb, adott kompetencia vagy hivatalos minősítés megszerzésére irányuló tanfolyamainkat kedvezményes formában és számos extrával érheted el.

Milyen előnyökkel járnak a csomagok?

Egyedi csomagigényed van?

Ha nem tudod, melyik csomagot válaszd... ha nem szeretnél vizsgát egy csomagba vagy éppen beépítenél egyet… ha további képzésekkel szeretnéd bővíteni a csomagokat… vagy ha más összeállításra vágysz, ne habozz!

Jelezd munkatársainknak igényedet, és egyedi ajánlatot állítunk össze számodra!

MCSA – Microsoft Windows Server 2012 rendszergazda csomag

Legyél Te is a Windows Server 2012 üzemeltetői szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis-, közép- vagy nagyvállalati Windows rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA Windows Server 2012 minősítés vizsgáira is!

A csomag tartalma:

További információ

MCSE – Microsoft Windows Server 2012 rendszermérnök csomag

Lépj a profi szintre MCSA szintű ismereteidre építve! A csomag tanfolyamait követően összetett nagyvállalati Windows rendszermérnöki, architekt jellegű feladatokat is elvégezhetsz, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSE Windows Server 2012 minősítés vizsgáira!

A csomag tartalma:

További információ

Windows Server 2016 rendszergazda csomag

Legyél Te is a Windows Server 2016 üzemeltetői szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis-, közép- vagy nagyvállalati Windows Server rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a legújabb, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) Windows Server 2016 minősítés vizsgáira is!

A csomag tartalma:

A képzést megrendelheted Synology NAS csomagban is, bővített 6 hónapos online videós hozzáféréssel és univerzális Synology DS216Play NAS kiszolgálóval. A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További információ

SQL Server 2016 adatbázis fejlesztői (MCSA SQL Development) csomag

Legyél Te is az SQL Server 2016 adatbázis-fejlesztő szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis-, közép- vagy nagyvállalati SQL Server 2016 adatbázis-fejlesztői feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA SQL Server Database Development minősítés megszerzésére.

A csomag tartalma:

A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is rendelni, kérjük, keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További információ

IT-ALL – IT vezetői tanfolyami csomag

Ismerd meg, hogyan működhet még hatékonyabban az IT és hogyan tervezheted meg és menedzselheted megfelelően az IT szolgáltatás folyamatokat! IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL® Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser (belső biztonság auditor) tanfolyamainkat tartalmazza. A képzéseken a cég akár ugyanazon vagy akár különböző szakértői is részt vehetnek.

A csomag tartalma:

További információ

Általános rendelési tudnivalók

A tanfolyamokra a Training360 általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A csomagokat a különálló tanfolyamokhoz hasonlóan rendelheted meg jelentkezési lap segítségével vagy online. A jelentkezéskor a csomag képzéseinek időpontját fel kell tüntetned (online jelentkezésnél az egyéb megjegyzések mezőben). Az időpontokkal, ütemezéssel, induló képzésekkel kapcsolatosan munkatársaink is szívesen segítenek neked az ideális útvonal összeállítása érdekében.

A csomagkedvezmények, illetve tartalmuk más kedvezményekkel nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át. Ha szeretnél vizsgát is az adott csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért. A csomagokban igénybe vehető továbbtanulási kedvezményt a jelentkezéstől számított egy éven belül használhatod fel egy adott tanfolyamra. A kedvezmény igénybevételéhez a jelentkezéskor jelezned kell ezt részünkre.

A NAS akció csak a NAS kóddal ellátott és a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató Synology DS216Play eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon, a képzés díjának kiegyenlítését követően.

Kapcsolat

Microsoft üzemeltetői képzések

Microsoft SQL és BI képzések

Oracle, VMware, Cisco, Linux képzések

IT vezetői képzések