Tudnivalók a hivatalos Oracle tanfolyamokról

A Training360 hivatalos Oracle oktatóközpont (Oracle Approved Education Center - OAEC), ahol elérhetőek az Oracle képzései minősített, sok éves gyakorlattal rendelkező oktatók előadásában. Az Oracle tanfolyamok segítenek a nemzetközi vizsgákra való felkészülésben is.

Főbb témakörök:

  • Oracle Unlimited Technology Learning Subscription
  • Oracle programozás, fejlesztés
  • Oracle adatbázis
  • Middleware
  • BI, Adattárház

Amennyiben bármilyen más, a meghirdetett tanfolyamok között nem szereplő képzés érdekelné, kérjük, keressen meg bennünket.

Tananyagok és oktatók

A résztvevők hivatalos, Oracle által kiadott tananyagokat kapnak a tanfolyamhoz (ezek személyre szóló, elektronikus verziójú, nem letölthető e-kit tananyagok). A tananyagok nem csak az elméleti anyagot tartalmazzák, hanem a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges feladatokat, laborgyakorlatok leírását is. Mivel a tananyagok és prezentáció angol nyelvű, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A hivatalos Oracle tanfolyamokat minősített, referenciákkal és sok éves tapasztalattal rendelkező oktatók tartják, az adott Oracle képzésnek megfelelő területen.

Tanfolyami helyszín és lebonyolítás

A tanfolyamok egész nap, 9:00-17:00 óra között tartanak, amelybe a témától függően több szünet, illetve egy hosszabb ebédszünet is beleértendő. A képzések a meghirdetett időpontokban elérhetőek, de a meghirdetett időpontok nem jelentelek automatikus, garantált indulást.

Amennyiben igény van rá, megfelelő létszám esetén lehetőség van egyedi tanfolyamok lebonyolítására is, ami történhet a Training360-nál vagy akár az Önök telephelyén.

Tanfolyami adminisztráció és jelentkezés

A hivatalos Oracle tanfolyamok esetén a Training360 általános tanfolyami feltételei, lemondási feltételei az Oracle lemondási feltételeihez igazodva módosulnak. A meghirdetett képzések esetén a tanfolyam első napja előtti 10. naptári napig a képzés térítésmentesen átütemezhető vagy visszamondható. A tanfolyam első napja előtti 1-9. naptári napokon történő átütemezés vagy visszamondás esetén a képzés díja számlázásra kerül.

A tanfolyamok látogatási igazolás kiadásával zárulnak, amelyek a tanfolyamon való részvételt igazolják, a megszerzett ismeretek mérésére nem alkalmasak.

A tanfolyamaink nem vizsgakötelesek, azokban a hivatalos Oracle tanfolyamok segítenek felkészülni a hivatalos Oracle vizsgákra. A tanfolyamok díja a vizsga díját nem tartalmazza.

Amennyiben a tanfolyamot követően szeretne az adott témából vizsgát tenni, akkor egyeztetett időpontban erre Pearson VUE vizsgaközpontunkban lehetőséget tudunk biztosítani. Az aktuális árakról, illetve a szabad helyekről, kérjük, érdeklődjön vizsga­ad­mi­nisz­trá­to­run­knál.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük, keresse munkatársainkat.