Tudnivalók az egyéb (Biztonságos programozás, szoftvertesztelés, Blockchain, UML) tanfolyamokról

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó tanfolyamainkon a résztvevők megismerkedhetnek az objektum-orientált alapokkal, Python nyelv programozásával és az UML elvek használatával, a kiemelkedően fontos üzleti szabályok és folyamatok modellezésével, az agilis módszertanok helyével és szerepével. A résztvevőknek továbbá lehetősége van megismerkedni a verziókezelés alapjaival (Subversion), a Scrum keretrendszerrel, valamint az egyik legismertebb UML alapú modellező környezettel, az Enterprise Architecttel.

A szoftvertesztelői tanfolyamaink célcsoportja minden olyan szakember, aki érintett a szoftvertesztelésben és minőségbiztosításban. A téma minél alaposabb megismerése érdekében az általános tesztelői ismeretek megszerzése mellett a résztvevők megismerkedhetnek a tesztelés gyakorlati tudnivalóival akár Microsoft, akár Java platformon.

Tananyagok és oktatók

A résztvevők minden tanfolyamhoz megkapják az oktatók által összeállított segédletet (dokumentáció, magyar, illetve angol nyelvű kiegészítő anyagok, segédanyagok, elektronikus segédletek). A tananyagok nem csak az elméleti ismereteket tartalmazzák, hanem a gyakorlatokhoz szükséges feladatokat is.

Mivel a tananyagok és a segédletek egy része angol nyelvű, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás javasolt a hatékony ismeretszerzéshez. Az előadások magyar nyelven zajlanak.

A képzéseket tartó minősített oktatóink sok éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek Java fejlesztési, szoftvertervezési, valamint szoftvertesztelési területeken.

Tanfolyami helyszín és lebonyolítás

A tanfolyamok egész nap, 9:00-17:00 óra között tartanak, amelybe a témától függően több szünet, illetve egy hosszabb ebédszünet is beleértendő. A képzések a meghirdetett időpontokban elérhetőek, amelyet a tanfolyami táblázatunk tartalmaz.

A tanfolyamok a Training360 oktatóközpontjában tartjuk, ahol korszerű infrastruktúrával és eszközparkkal várjuk résztvevőinket, amelyek a legmagasabb tantermi követelményeket is kielégítik.

Amennyiben igény van rá, lehetőség van egyedi tanfolyamok lebonyolítására, ami történhet a Training360-nál vagy akár az Ön által kért helyszínre kihelyezetten is. Ehhez a megoldásunk kereteiben akár a teljes infrastruktúrát is biztosítjuk Önnek!

Tanfolyami adminisztráció és jelentkezés

Saját tanfolyamainkra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. Amennyiben szeretne tanfolyamainkra jelentkezni, kérjük, töltse le, és kitöltve küldje vissza tanfolyami jelentkezési lapunkat.

A résztvevőkkel a képzés megkezdése előtt minden esetben képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok látogatási igazolás kiadásával zárulnak, amelyek a tanfolyamon való részvételt igazolják, a megszerzett ismeretek mérésére nem alkalmasak.

A tanfolyamaink nem vizsgakötelesek, azokban képzéseink egy része hivatalos Oracle, illetve szoftvertesztelői vizsgákra is segít felkészülni. A tanfolyamok díja, amennyiben az nincs máshogy jelezve, a vizsga díját nem tartalmazza.

Amennyiben a tanfolyamot követően szeretne az adott témából vizsgát tenni, ebben az esetben egyeztetett időpontban erre Pearson VUE vizsgaközpontunkban lehetőséget tudunk biztosítani. Az aktuális árakról, illetve a szabad helyekről, kérjük, érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük, keresse munkatársainkat.