Webfejlesztő képzések a Training360-nál

Képzéseink már mentorált formában is elérhetőek

Webfejlesztő képzések a Training360-nál

Webfejlesztésen gondolkozol, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Segítünk! Gyakorlatorientált képzéseinken megismerkedhetsz a webfejlesztés legújabb technológiáival és biztos alapot szerezhetsz a web alapú IT-megoldások területén. HTML, CSS, JavaScript? Ha ezek a szavak még kicsit idegenek, ne aggódj, képzéseink során mindről átfogó képet fogsz kapni és olyan ismeretekre tehetsz szert, amelyek egy webfejlesztő eszköztárából sem hiányozhatnak. Emellett pedig gyakorlatot szerezhetsz olyan keretrendszerek használatában is, mint a React, Angular, Vue.js vagy a Bootstrap.

Képzéseink

Webfejlesztő tanfolyamainkat mindenkinek bátran ajánljuk, hiszen az alapoktól egészen a haladó szintig rendelkezésre állnak képzéseink:

  • Ötnapos A vállalati webfejlesztés alapjai képzésünket azok számára ajánljuk, akik most kezdik az ismerkedést a webfejlesztéssel, vagy csak szeretnének egy átfogó képet kapni a webfejlesztés folyamatáról és a fejlesztéshez használt kollaborációs eszközökről.
  • Programoztál már JavaScript-ben, de úgy érzed tudásodon van még mit fejleszteni? Haladó JavaScript programozás képzésünkön öt nap alatt megismerheted a kliensoldali programozást, és a benne rejlő lehetőségeket a JavaScript nyelv használatával.
  • Ha a JavaScript programnyelvet már elsajátítottad, bátran ajánljuk számodra négynapos Angular 2 plusz keretrendszer és Haladó Angular 2 plusz keretrendszer képzéseinket, melyek a legnépszerűbb JavaScript keretrendszer használatát mutatják be.

webfejlesztés

Oktatóink

Webfejlesztő oktatásainkat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás-módszertani ismerettel rendelkeznek.

Már mentorált formában is elérhetőek webfejlesztő képzéseink

Jobban szeretsz saját tempóban, önállóan tanulni? Erre is van megoldásunk! Próbáld ki egyedülálló, mentorált modellben megvalósított Webfejlesztő képzéseinket és haladj saját tempódban. Sőt, az oktatóvideókat a képzést követően három hónapig bármikor újra megtekintheted. Az elmúlt években közel 5000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk előnyben részesíti a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Mi az a mentorált oktatási forma?

Ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást.

mentorált oktatási forma

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, a felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a mentorod nyújt majd segítséget a helyszínen vagy online.

Mentorált tanfolyamaink Live Virtual Class formában zajlanak naponta 9:00-17:00 között, így lehetőséged van bárhonnan (otthonról, munkahelyről) bekapcsolódni a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, mentoroddal a képzés ideje alatt online (videókép, hang, chat) tarthatod a kapcsolatot.

Többre vágysz?

Nézd meg összes Webfejlesztő képzésünket egy helyen!

Webfejlesztő képzéseink

Egyedi, csoportos ajánlatért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vissza a hírekhez