Python programozás a Training360-nál

Képzéseink már mentorált formában is elérhetőek

Python programozás a Training360-nál

Érdeklődsz a programozás iránt, de nem tudod, milyen nyelvet tanulj meg? Ha egy igazán felhasználóbarát, univerzális, könnyen olvasható és írható nyelvet keresel, a Python-t neked találták ki! Népszerűségének titka, hogy könnyen tanulható és szinte mindenre használható.

Képzéseink

Python programozói tanfolyamainkat mindenkinek bátran ajánljuk. A Python nyelv alapjaitól egészen a haladó szintig rendelkezésre állnak képzéseink:

  • Három napos bevezető képzésünk célja a programozás bemutatása a Python nyelven keresztül, számos gyakorlati példával.
  • Programoztál már Python-ban, de úgy érzed tudásodon van még mit fejleszteni? Középhaladó Python képzésünkön három nap alatt áttekintheted a Python programozási nyelvet, megismerkedhetsz eszközkészletével példaprogramokon és különböző feladatokon keresztül.
  • Ha már haladóbb szinteken mozogsz, bátran ajánljuk számodra három napos haladó Python képzésünket tudásod elmélyítésére.

Python programozás tanfolyamok

Oktatóink

A Python oktatásokat a Training360 senior trénerei tartják, akik az adott területen és a kapcsolódó tanfolyamok anyagában (és nagyon sokszor más ahhoz kapcsolódó kereszt-technológiákban) teljes körű ismerettel, gyakorlati rutinnal és megfelelő oktatás-módszertani ismerettel rendelkeznek.

Már mentorált formában is elérhetőek Python képzéseink

Jobban szeretsz saját tempóban, önállóan tanulni? Erre is van megoldásunk! Próbáld ki egyedülálló, mentorált modellben megvalósított Python képzéseinket és haladj saját tempódban. Sőt, az oktatóvideókat a képzést követően fél évig bármikor újra megtekintheted. Az elmúlt években közel 5000 fő vett részt mentorált tanfolyamainkon és visszajelzéseik alapján több mint 90%-uk előnyben részesíti a hagyományos tantermi képzésekkel szemben.

Mi az a mentorált oktatási forma?

Ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást.

Python programozás tanfolyamok

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, a felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a mentorod nyújt majd segítséget a helyszínen vagy online.

Az oktatás a Training360 helyszínén kellemes, nyugodt környezetben zajlik, naponta 9.00-17.00 között. Mentorált tanfolyamaink Live Virtual Class formában is elérhetők, így lehetőséged van távolról (otthonról, munkahelyről) is bekapcsolódni a képzésre. A virtuális részvétel a helyszíni oktatással egyenértékű, mentoroddal a képzés ideje alatt online (videókép, hang, chat) tarthatod a kapcsolatot.

Valami különlegesre vágysz?
Nézz körül speciális Python tanfolyamaink között is!

Python képzéseink

Egyedi, csoportos ajánlatért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vissza a hírekhez