Nyisztor József az Év Menedzsere

Nyisztor József az Év Menedzsere

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is a MENTA konferencián jelentette be az év menedzsere, az év digitalizációs projektje, az év innovációja díjak nyerteseit, és nevezte meg 2021 digitálisoktatás-nagykövetét.

A MENTA konferencia első napja a hagyományoknak megfelelően idén is a Gyurós Tibor-díjak átadásával zárult, amellyel 2001 óta a hazai IKT-szektorban meghatározó szakemberek és kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások tevékenységét ismeri el az IVSZ. A MENTA sárvári helyszínén ünnepélyes keretek között adták át négy kategóriában a szakmai zsűri által huszonharmadik alkalommal odaítélt elismerést.

Nyisztor József az Év Menedzsere 2021
Az év menedzsere – Nyisztor József, a Training360 ügyvezető igazgatója

Nyisztor József közel harminc éve foglalkozik informatikai képzésekkel, magyar cégtársaival tíz évvel ezelőtt alapította meg a mára piacvezetővé vált Training360 Kft-t, melynek tulajdonosi szerkezete azóta is változatlan. A vállalat az elmúlt évtizedben több mint százezer ember számára tartott informatikai képzéseket: ezek közt számos olyan tréning is megtalálható, amelyek korábban nem voltak elérhetők Magyarországon. A pandémia kitörésekor a Training360 mindössze három nap alatt volt képes átállni a hagyományos képzésekről online platformon zajlóra, társadalmi szerepvállalási projektje keretében pedig mintegy háromezer hazai informatikatanár számára biztosított ingyenes képzést százmillió forint értékben.

Forrás: ivsz.hu

Vissza a hírekhez