Mit rejt a Microsoft csodafegyvere, a Power Platform?

Mit rejt a Microsoft csodafegyvere, a Power Platform?

Látványos hanyatlása után, majd 2014-es átalakulása óta a Microsoft egyre nagyobb hangsúlyt fektet egyik legnépszerűbb csomagjára, a Power Platformra és annak kialakítására, amelyről elmondható, hogy valóban reagál a felhasználói igényekre.

Mi is az a Power Platform?

A Power Platform négy szolgáltatást köt össze: Power BI, Power Apps, Power Automate és Power Virtual Agents.

A Power BI a Microsoft üzleti elemzési szolgáltatása. Valós idejű betekintést nyújt a dinamikus vagy nem dinamikus adatokból, és lehetővé teszi gazdag vizualizációk és nagymértékben személyre szabott jelentések készítését.

A Power Apps egy no code/low code környezet, ahol mobilbarát üzleti alkalmazásokat készíthet akár fejlesztői erőforrás nélkül.

A Power Automate egy munkafolyamat-automatizálási eszközkészlet. Lehetővé teszi az üzleti folyamatok automatizálását sablonok, triggerek, riasztások és RPA segítségével. Mindez gyorsan és kódolás nélkül elvégezhető.

A Power Virtual Agents egy vezetett, kódolás nélküli grafikus felület, ahol egyszerűen hozhat létre intelligens botokat. Ezek a mesterséges intelligenciával támogatott képességek segítenek személyre szabott botbeszélgetéseket biztosítani az ügyfélproblémák megoldásához és a gyakori kérdések automatizálásához.

A Power Platform számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyekkel csapata fölénybe kerülhet.

Önkiszolgálás az egyszerű átvételért és használatért

Hagyományosan számos vállalati üzleti alkalmazás teljes körű kihasználásához végül nagymértékben az informatikai osztályra vagy a részleg informatikai ismeretekkel rendelkező munkatársaira kell támaszkodnia. A Power Platform a no code/low code megközelítéssel jelentősen megkönnyíti az adatokból származó értékes meglátások generálását, a gazdag alkalmazások telepítését, a hatékony munkafolyamatok létrehozását, az automatizálást és a mesterséges intelligencia kihasználását, akár fejlesztői erőforrásigény nélkül.

Egyszerűsíti a folyamatokat és javítja a termelékenységet

A Power Automate képes automatizálni a manuálisan végzett feladatokat és ismétlődő folyamatokat, hogy időt takarítson meg az értékteremtő tevékenységekre. Néhány gyakori rutinfeladat, amely automatizálható a Power Automate segítségével:

  • Dokumentumok és folyamatok jóváhagyása
  • Dokumentum generálás
  • Menetrend szerinti folyamatok

Ha az Ön szervezete jelenleg mindent kézzel végez, itt az ideje, hogy változtasson a gyakorlatán.

Ismerje meg Power Platform képzésinket:

  1. Felkészülés a Power BI használatára
  2. Kezdő Power BI
  3. Középhaladó Power BI - DAX függvények
  4. Középhaladó Power BI - Adatvizualizáció
  5. Kezdő PowerApps
  6. Power Apps - Vászon alapú alkalmazások
  7. Power Apps - Modellvezérelt alkalmazások
  8. Power Platform alapozó - Power Apps
  9. Power Automate

Vissza a hírekhez