Megújult a Training360 E-learningtára!

Megújult a Training360 E-learningtára!

Nem könnyű az IT technológiák területén eligazodni. Pár évvel ezelőtt, ha valaki megkérdezte, mi kell ahhoz, hogy webfejlesztő legyen, a válasz az volt, hogy PHP, HTML és CSS ismerete. Ha ugyanezt a kérdést a mai napon teszi fel valaki a válasz ennél jóval… összetettebb.

Napi szinten jelennek meg új technológiák és még a szakembereknek is néha nehéz lépést tartani minden változással. Pont emiatt, ha valaki egy új területet akar megismerni, nagyon nehéz a lépéseket meghatározni.

E-learning

Ezzel a problémával mi is szembesültünk miután az e-learning tananyagaink száma a NetAcademia tananyagaival együtt már több mint 600 tananyagot számlál. Egyre gyakrabban kapunk megkereséseket a képzések résztvevőitől, amiben oktatóink segítségét kérik azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezdjék meg egy új szakmai terület megismerését.

Annak érdekében, hogy a különböző tananyagtémakörök labirintusában könnyebb legyen eligazodni, létrehoztuk a Képzési útvonalakat, melyek segítenek elindulni, és nem csak az e-learning tananyagainkat tartalmazzák, hanem a javasolt tantermi képzéseket és vizsgákat is több helyen. Az oldalt mindenkinek ajánljuk, aki most tervezi megtenni az első lépést egy új ismeretlenbe.

Vissza a hírekhez