Magyarország otthonról dolgozik – online képzés a homeoffice-ról

Magyarország otthonról dolgozik – online képzés a homeoffice-ról

„Magyarország otthonról dolgozik” címmel 10 részes videósorozatot indítottunk, hogy a Training360 megkönnyítse a hazai munkavállalóknak az otthoni munkavégzésre való átállást. A sorozat első részei már elérhetőek az interneten.

Merőben új helyzetben találta magát a hazai munkavállalók egy jelentős része. Sokak számára jelent nehézséget, hogy hirtelen otthonról végezzék a munkájukat, hiszen nincs ebben rutinjuk, nem feltétlen ismerik azokat az alapvető, és kevésbé maguktól értetődő fortélyokat, amelyekkel hatékonnyá tehető az otthoni munkavégzés, elterjedtebb nevén a home office. Számukra kívánunk most segítséget nyújtani. „Magyarország otthonról dolgozik” címmel, 10 részes videósorozatot indítottunk, azzal a céllal, hogy közérthetően vezessük be az érdeklődőket az otthonról való munkavégzés alapjaiba.

A március 23-án indult sorozat első két része már elérhető a Trainig360 YouTube csatornáján, valamint Facebookon: www.facebook.com/Training360/, és mostantól naponta jelentkezünk újabb részekkel.

A sorozatot végig kísérők megismerkedhetnek többek között az otthoni munkavégzés alapszabályaival, hogy miként érdemes kialakítani az új munkakörnyezetüket, hogyan tudják koncentrálni a figyelmüket, hogyan dolgozzanak felhőben, hogyan szervezzék a munkájukat egyénileg és csoportosan, milyen stressz faktorokkal találhatják szembe magukat, és milyen módszerekkel tudják kezelni ezeket.

Vissza a hírekhez