Külön utak, közös cél: agilis kollaboráció a Training360 és a META-INF között

Külön utak, közös cél: agilis kollaboráció a Training360 és a META-INF között

Együttműködési megállapodást kötött a Training360 és a META-INF, amely során a lehető legszínvonalasabb Atlassian képzésekkel bővül Magyarország legnagyobb IT oktatóközpontjának portfóliója.

A Training360 Magyarország piacvezető informatikai felnőttképző intézménye, évi 10-14.000 résztvevővel, több száz tapasztalt oktatóval és több mint 600 féle IT fejlesztői, üzemeltetői, végfelhasználói, vezetői és készségfejlesztő tanfolyammal. A 2003-ban alapított META-INF az Atlassian egyetlen Platinum Solution Enterprise Partnere hazánkban. A csapat dedikáltan az Atlassian termékeivel foglalkozik, az azokra vonatkozó szolgáltatások teljes körét biztosítani tudják ügyfeleik számára, kezdve a licencek kedvezményes értékesítésétől, a terméktámogatáson és fejlesztésen át, egészen az üzemeltetésig (hosting) és oktatásig. Felvállalták, hogy az Atlassian felhőalapú megoldásainak szakértőiként a hazai piacon bevezessék az Atlassian Cloud termékeit. Ebben kulcsszerepe van a 2015 óta negyedévente megszervezett Magyar Atlassian Meetup-nak, amelynek több, mint 900 tagja van és az évente megrendezett 3 napos Atlassian Day konferenciának.

Bár a két cég eltérő területen dolgozik, a cél ugyanaz: tapasztalt szakemberekből álló csapatokkal segíteni a vállalatok digitalizációját, munkafolyamataik optimalizációját és munkatársaik fejlesztését, legyen szó KKV-król vagy multinacionális szervezetekről.

A folyamatosan fejlődő agilis együttműködés által a legprofibb Atlassian kompetenciákkal bővült a Training360 tanfolyami portfóliója, miközben a META-INF profiljától akár teljesen eltérő oktatásokkal tudja támogatni az Atlassian bevezetéseit, már meglévő ügyfeleit.

Ami a vállalatirányításban az SAP, az az agilis termékfejlesztésben az Atlassian: állandó transzparencia, feladatok, illetve projektek tűpontos követése, folyamatos és azonnali kollaboráció.

Az Atlassian a hatékony, agilis csapatok egyik legfőbb támogatója, olyan világhírű szoftverek gyártója, mint a Jira, a Confluence vagy a Trello. A dinamikusan fejlődő megoldások segítségével felhasználók milliói követik nyomon feladataikat, projektjeiket nap, mint nap, folyamatos virtuális csapattársi és ügyfél kollaboráció mellett.

Atlassian szakértőinktől tanulnád meg a szoftverek leghasznosabb funkcióit? Gyere el nyílt tanfolyamaink egyikére, vagy rendelj egyedi képzést csapatodnak!

Nagyobban gondolkodsz?
Kérj ajánlatot Atlassian szoftverbevezetésre, vagy akár komplex szervezetfejlesztésre, itt!

META-INF, ATLASSIAN Platinum Solution Partner ENTERPRISE

Vissza a hírekhez