Vegyen részt kutatásunkban és nyerjen!

Vegyen részt kutatásunkban és nyerjen!

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy ügyfeleink a leginkább elégedettek legyenek. Ennek érdekében szeretnénk visszajelzést kapni az online/e-learning tanfolyamok, képzések hatékonyságáról.

Kérjük, hogy segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével, és értékes nyeremények sorsolásán vehet részt:

nyeremény kuponok

  • 3 hónapos hozzáférés a Training360 és a NetAcademia előfizetésben elérhető tananyagaihoz
  • utazási, nyaralási voucher 75 000 Ft értékben
  • eMAG utalvány 75 000 Ft értékben

A kutatást kutatócég bevonásával, anonimizálva folytatjuk. Az egyes válaszokat nem vizsgáljuk, az adatokat csak elemzési céllal, összesítve dolgozzuk fel.

A kérdőív kitöltési határideje lejárt.

Játékszabályzat

A jelen felmérés lebonyolításához a Training360 a KutatóCentrum Online Piackutató Kft. (1034 Budapest, Bécsi út 88-90 I. em 40., Cg. 01-09-967900), mint adatfeldolgozó szolgáltatását veszi igénybe. Az adatfeldolgozó az adatkezelési követelmények érvényesítését szerződésben garantálja. A KutatóCentrum Kft. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-65558/2013. Rendszerük megfelel a hatályos adatkezelési elveknek.

A jelen kérdőív kitöltésekor a sorsolás eredményének kiértesítéséhez bekérjük a válaszadók e-mail elérhetőségét. Az adatokat nem kötjük össze a válaszokkal, azokra kizárólag a sorsolás lebonyolításához van szükség. Játékszabályzatunkat itt olvashatja.

Technikai probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kutatás technikai lebonyolítójával a support@kutatocentrum.hu e-mail címen.

Vissza a hírekhez