Java mentorált képzések

Java mentorált képzések

A Java a legismertebb és legkedveltebb programnyelvek egyike napjainkig, köszönhetően annak, hogy platform-független, felhasználóbarát és objektumelvű programozás jellemzi. Éppen ezért Java programozás és alkalmazásfejlesztés tanfolyamainkat minden kezdőnek bátran ajánljuk. Java haladó képzéseinken pedig várjuk azokat a gyakorlott Java fejlesztőket, akik már rendelkeznek Java programozási ismeretekkel és gyakorlattal, de szeretnék jobban megismerni a különféle keretrendszereket, fejlesztői eszközöket, vagy éppen a fejlesztések során felmerülő teljesítmény problémákat felderíteni.

Oktatónk a Java képzésekről

Java portfolióinkat úgy alakítottuk ki, hogy a kezdőktől a tapasztalt programozókig mindenki megtalálja a neki megfelelő képzést. A Java fejlesztés összes területét lefedjük, kezdve a Java SE-től egészen a Java EE szabványig vagy a Spring Frameworkig. Az oktatások gyakorlati jellegűek, használati eset orientáltak, azaz mindig egy megoldandó probléma felvetésével indítunk és arra keressük a legjobb megoldást. A legtöbb esetben egy teljes fejlesztési projektet követünk végig, amivel kapcsolatban újabb és újabb igények jelennek meg. Képzéseink folyamatosan fejlődnek a résztvevői visszajelzések és egyedi igények alapján, valamint az eszközök újabb verzióinak megjelenésével.

Viczián István
Viczián István

Viczián István 2001 óta foglalkozik Java szoftverfejlesztéssel, részt vett közigazgatási, telekommunikációs és energetikai projektekben. Közben folyamatosan oktatott is, a Training360-nál annak megalapítása óta tart képzéseket és az utóbbi öt évben kizárólag oktatással és mentorálással foglakozott. Szakmai blogot is ír JTechLog címen.

Képzéseink

Java SE programozás, alkalmazásfejlesztés tanfolyamok

Java haladó programozás, Java EE fejlesztés tanfolyamok

Java mentorált képzések

Mi az a mentorált oktatási forma?

Ötvözi az önálló, videó alapú tanulás rugalmasságát a tantermi képzések hatékonyságával. A Training360 mentorált tanfolyamain a tanulási szokásaidhoz és igényeidhez igazodva, a hagyományos hivatalos oktatásokhoz képest sokkal hatékonyabban szerezheted meg a számodra szükséges tudást.

A tanfolyam során a tananyagok és a tanulási útvonal alapján saját tempódban sajátíthatod el az egyes modulokat és a kapcsolódó gyakorlatokat. Az előadások anyagait videón nézheted meg, a felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában a mentorod nyújt majd segítséget a helyszínen vagy online.

Többre vágysz?
Nézd meg összes Java képzésünket egy helyen!

Java képzéseink

Egyedi, csoportos ajánlatért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vissza a hírekhez