Garantáltan induló képzések, kényelmes tanulás otthonról

Válasszon virtuális Microsoft képzéseink széles köréből, az indulásra garanciát vállalunk!

Garantáltan induló képzések, kényelmes tanulás otthonról

Bár a jelenlegi helyzet évtizedek óta nem látott kihívások elé állítja az emberiséget, az élet mégsem állhat meg. A Training360 Kft. – mint Magyarország piacvezető informatikai tréningeket kínáló cége és Microsoft Gold Partnere – szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy kiemelt ügyfelei és partnerei ebben a nem mindennapi helyzetben is a lehető leghatékonyabban, legkényelmesebben és legkevesebb kockázattal tudják megtervezni és megszervezni a tevékenységüket.

Hogyan tudunk segíteni ebben a helyzetben?

Tanfolyamaink indulására garanciát vállalunk!

Hogy a napról napra változó krízishelyzetben a lehető legnagyobb kiszámíthatóságot és biztos tervezhetőséget tudjuk biztosítani ügyfeleink részére garanciát vállalunk arra, hogy meghirdetett tanfolyamaink széles körét biztosan elindítjuk. Ráadásul több képzés árából 20% kedvezményt is adunk.

Ha pedig szeretne a tanfolyamot követően hivatalos minősítést is szerezni, a képzés mellé egy több tízezer forint értékű hivatalos MeasureUp vizsgafeladatsor kupont is adunk, amelyet szabadon beválthat egy Ön által választott témában.*

*A kupont 2020. május 31-ig történő jelentkezés esetén tudjuk biztosítani.

Biztosan induló Azure képzéseink

Minden hónapban biztosan induló Microsoft üzemeltetői képzéseink

Microsoft Windows Server 2012/2016/2019 tanfolyamok

SQL Server 2012/2016 tanfolyamok

Windows 10 tanfolyamok

Biztosan induló fejlesztői és egyéb képzéseink

A biztosan induló képzéseink teljes listáját itt találja.

Oktatásaink teljes mértékben virtuálisan zajlanak

A Training360 Live Virtual Classroom megoldása lehetővé teszi, hogy hallgatóink számára a tantermi képzés teljes élményét távolról – kényelmesen és biztonságosan – elérhetővé tegyük. LVC megoldásunk segítségével a hallgatók így semmiben sem szenvednek hátrányt a tantermi képzésekhez képest. Legnépszerűbb tanfolyamaink hatékony mentorált formában zajlanak, így még rugalmasabb lehetőséget biztosítva az otthoni tanulásra, ráadásul a tanfolyamok magyar nyelvű videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférést biztosítunk a képzést követően is.

Vissza a hírekhez