Amazon Web Services Training Partnerek vagyunk

Amazon Web Services Training Partnerek vagyunk

2021. év végén Magyarországon egyedüli oktatócégként megszereztük az Amazon Web Services Training Partner címet. Ez azt jelenti, hogy hivatalos AWS tanfolyamokon csak nálunk tanulhatnak a felhőalapú szolgáltató iránt érdeklődő IT szakemberek.

Amazon Web Services Partner Network - Training Partner logo

Nagyon fontos számunkra a partnerség fenntartása, ezért kiváló minőségű oktatásokat szervezünk a hozzánk jelentkezőknek. Alábbiakban egy általunk oktatott cég HR generalistája osztotta meg tapasztalatait:

evosoft logo

Az evosoft Hungary Kft. fő profilja a számítógépes programozás, így számunkra kézenfekvő volt az AWS fókuszú képzés elvégzése. Kollégáink érdeklődnek a cloud technológia iránt, szerettek volna némi tudást összeszedni az AWS-ről, mert sok projekt elkezdett az AWS felé menni cégen belül. Egyre több ügyfelünk mozog el a saját rendszerektől a felhősek (többek között az AWS) felé, ezért ez egyfajta befektetés számunkra.

Azért a Training360 Kft.-t választottuk, mert ők Magyarország egyetlen hivatalos Amazon Web Services oktatási partnere. Résztvevőink számára sok újdonságot mutattak be, az oktató hozzáértő volt, felmerülő kérdéseinkre rögtön próbált válaszolni, ha nem lett volna kész válasza, másnapra utánanézett. A demók nagyon tetszettek, az elmélet követhető volt, jól felépített volt a tananyag, részletesen kitért az AWS alapjaira. Amikor a képzés után AWS-es rendszerrel dolgoztunk, az oktatáson elhangzottak segítettek egy hálózati probléma gyorsabb megoldásában. Beépítettük projectünkbe az elsajátított tudást, magabiztosan tudjuk használni a tanultakat.

RDI logo

A Magyarországon 15 éves múlttal rendelkező Capgemini Magyarország Kft. az egyik legismertebb gyorsétterem-láncot támogatja IT oldalról. Fejlesztőkkel, tesztelőkkel, az agilis módszertan funkcióinak képviselőivel dolgozunk. Debrecenben és Budapesten közel 200 munkavállalónk van.

Azért jelentkeztünk AWS képzésre, mert AWS-t használunk több részlegünknél a munkánk egyik alapelemeként. Így az AWS ismerete nálunk szakmai követelmény.

Azért választottuk a Training360-at a képzés helyszínéül, mert egyrészt ők Magyarország egyetlen hivatalos Amazon Web Services oktatási partnere, és azt gondoltuk, ez egy biztos alap a színvonalas oktatáshoz. Másrészt már volt jó tapasztalatunk a céggel egyéb képzések során. Tudtuk, hogy a kiváló minőségű tréning mellett nagyszerű személyes támogatást is kapunk a képzés szervezésekor.

Motivált kollégáink precíz és részletes AWS képzést kaptak, és minden kérdésük megválaszolásra került. Visszajelzéseik alapján a képzés óta magabiztosabban használják az AWS-t. Még ha volt is valamilyen alaptudása a kollégáknak, az megerősítésre lelt abban, hogy jól csinálják vagy segítséget kaptak abban, hogyan lehet még jobban csinálni.

Vissza a hírekhez