Üzleti megbízhatóságban is élen a Training360

Üzleti megbízhatóságban is élen a Training360

Számunkra eddig is természetes volt, hogy a partnereinkkel kötött szerződésekben foglaltaknak maradéktalanul eleget teszünk, hogy szállítóink munkatársaink felé fennálló kötelezettségeinket időben és pontosan teljesítjük. Most azonban külső megerősítést is kaptunk, hogy pénzügyi megbízhatóság tekintetében jó úton járunk.

Büszkén számolhatunk be róla, hogy a Training360 a közelmúltban elnyerte a Bisnode legmagasabb, AAA minősítését, és az ezzel járó tanúsítványt.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján és jelenleg Európa legelterjedtebb cégminősítő szervezete. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány elnyerése egyet jelent azzal, hogy cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat, kiemelkedően stabil piaci szereplő.

Bisnode AAA - Pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgymint az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a NAV és más hatóságok adatai, ezek mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, így a mérlegadatokat, eredmény-kimutatásokat, trendeket. Figyelembe veszi a cég demográfiai adatait, életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosai hátterét. Befolyásolja a minősítést továbbá, hogy az adott vállalkozás milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb információt is hozzátesz a rendszer a kockázatossági mutatószámhoz, közük a végrehajtási adatokat, a cég tulajdonában álló gépjárművek számát, a vállalatról megjelent sajtóhírek tartalmát.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Vagyis 10.000 hazai vállalatból mindössze 63.

Ez a minősítés garancia arra, hogy a velünk való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, egyben visszacsatolás számunkra, hogy a vállalatunk alapértékei között számon tartott fizetési, pénzügyi fegyelem, és fair magatartás nem csak számunkra, hanem partnereink számára is fontos.

Ígérjük, hogy minden megteszünk a jövőben is, hogy rászolgáljunk munkatársaink, szállítóink és megrendelőink bizalmára!

Vissza a hírekhez