GINOP és VEKOP
pályázatok
Skip Navigation LinksFőoldal GINOP és VEKOP pályázatok GINOP és VEKOP pályázatok

Közel 35 milliárd forint oktatásra!

Valósítsa meg képzési tervét pályázati forrásból, melynek segítségével akár 100%-ban is finanszírozhatja munkavállalói képzését!

Válasszon szakértő partnert, induljunk együtt az új oktatási GINOP és VEKOP pályázatokon! Mi segítünk a pályázatírásban és a megvalósításban! A Training360 leveszi a terhet a válláról!

Miért érdemes velünk pályázni?

 • Több mint 10 éves pályázati rutin!
 • Teljes körű pályázat menedzsment támogatás
 • Szakértelem, minőség és megbízhatóság
 • A legnagyobb képzési portfólió

Megjelentek a „Munkahelyi képzések támogatás kis-, közép- és nagyvállalatok munkavállalói számára” elnevezésű pályázatok (GINOP-6.1.5-17, GINOP-6.1.6-17, VEKOP-8.5.2-17, és a VEKOP-8.5.3-17)! A pályázatok segítségével akár 100%-ban is finanszírozhatja munkavállalói képzését, ráadásul most rugalmasabb és egyszerűbb beadási feltételek mellett.

A pályázatok előkészítése is időt vesz igénybe, ezért ne késlekedjen! Felkeltettük érdeklődését? További kérdési lennének? Cégre szabott egyedi pályázati/oktatási megoldást szeretne? Keresse munkatársainkat a palyazat@training360.com e-mail címen vagy töltse ki űrlapunkat és 24 órán belül megkeressük!

Kiválasztási eljárásrend

Egyszerűsített, a pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

Ne feledje! A pályázati támogatási összeg korlátos, a potenciális pályázók száma pedig nagyon nagy, és a pályázatok előkészítése is időt vesz igénybe, ezért ne késlekedjen! Keresse munkatársainkat, vagy töltse ki űrlapunkat és munkatársaink megkeresik a további részletek egyeztetéséhez!

A legnagyobb képzési portfólió Magyarországon

 • Vezetői- és készségfejlesztő tréningek: Gyakorlatias készségfejlesztő tréningek, senior, szertágazó iparági tapasztalatokkal rendelkező trénerek. Vezetőképzés, kommunikáció, értékesítés, termelésmenedzsment, projektmenedzsment és minden más készségfejlesztő témában.
 • Office tanfolyamok: az alapoktól a professzionális szintig, Excel, Word, PowerPoint, Outlook, VBA programozás és további haladó témák.
 • IT üzemeltetői és fejlesztői tanfolyamok: Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, Java, Mobil fejlesztői, Front-end, Linux tanfolyamok és még sok minden más. Magyarországon egyedüliként rendelkezünk a hivatalos Microsoft, Cisco, VMware, IBM és Oracle oktatóközponti címekkel, így résztevőink a legmagasabb színvonalú gyártói képzéseket kaphatják.
 • IT vezetői tanfolyamok: minden, ami a hatékony IT folyamatok és szolgáltatások működtetéséhez szükségesek: ITIL®, PRINCE2® projektmenedzsment, Agile/Scrum, IT kockázatmenedzsment, információvédelem menedzsment, CISA, CISM.

Több mint 10 éves pályázati rutin

Munkatársaink több mint 10 éves pályázati tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a különböző oktatási (HEFOP, TÁMOP, GINOP) és egyéb oktatást is tartalmazó (GVOP, GOP) pályázati projektek menedzselésében. Az elmúlt idő alatt több mint 100 vállalat pályázatát bonyolítottuk le sikerrel.

Teljes körű pályázat menedzsment támogatás

A pályázattal kapcsolatos operatív ügyekben külön dedikált szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésre.

 • Segítünk a pályázat elkészítésében és utókövetésében.
 • Felmérjük és elemezzük az oktatási igényeket, javaslatot teszünk a lebonyolítás, finanszírozás megvalósítására.
 • A cége igényeihez és a GINOP/VEKOP pályázat szigorú feltételrendszeréhez igazítva alakítjuk ki a pályázati anyagot.
 • Elkészítjük a szükséges oktatási dokumentációkat.
 • Támogatást nyújtunk a pályázattal kapcsolatos operatív és adminisztratív ügyeket.

Megbízhatóság és minőség

 • Több tízéves tapasztalattal rendelkező minősített szakértő, oktató és tréner bázissal rendelkezünk.
 • Oktatásainkra minőségi garanciát biztosítunk.
 • Tanfolyamaink kellemes környezetben, a legmodernebb infrastruktúrán zajlanak: dedikált tréning termek, az IT tanfolyamokhoz Magyarország egyik legjobban felszerelt desktop és szerver gépparkja áll rendelkezésre, de képzéseinket az ország bármely pontján is lebonyolítjuk.
 • Pearson VUE Select, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpontjainkban nemzetközi IT és IT vezetői minősítéseket szerezhetnek a résztvevők.

Miért érdemes a GINOP-6.1.5-17 vagy a GINOP-6.1.6-17 pályázaton indulnia?

 • A pályázat támogatásának mértéke akár 100% is lehet!
 • A munkahelyi képzések megvalósítása mellett további támogatható tevékenységek elszámolására van lehetőség: a képzésbe bevont munkavállalók bérköltsége a képzés idejére, a projekt előkészítési tevékenysége, a pályázati projektmenedzsment költségei, valamint az utazási-, a szállás- és étkezési költségek.
 • Elszámolhatóak a működés és szervezetfejlesztésre irányuló továbbképzések is.
 • Közép-magyarországi- és a konvergencia régió mikro, kis-, közép és nagyvállalatok egyaránt indulhatnak (GINOP-6.1.5-17, GINOP-6.1.6-17 és VEKOP-8.5.2-17 és VEKOP-8.5.3-17)!

A Munkahelyi képzések támogatására vonatkozó pályázatról röviden, amit érdemes és fontos tudni

Az alábbiakban összeszedtük Önnek a legfontosabb dolgokat a GINOP/VEKOP pályázattal kapcsolatosan. A további részletekkel kapcsolatosan (még van bőven), keresse munkatársainkat!

 1. A pályázat célja: a munkahelyi képzések támogatása, a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztatottságának, munkahelyi képzéseinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását.

 2. Támogatható tevékenységek köre (Mire lehet pályázni velünk?)

  • Számítástechnikai, informatikai képzésekre lehet pályázni.
  • A vállalkozás működésével kapcsolatos képzések: minden olyan ismeret-, kompetenciafejlesztésre irányuló képzés, mely a vállalkozás fejlesztését vagy a munkavállaló magasabb szintű munkavégzését eredményezi.
 3. Kedvezményezettek köre: mikro-, és kisvállalatok; közepes- és nagyvállalkozások. Ezen belül többek között gazdasági társaságok; betéti társaság; közkereseti társaság; egyéni cégek; külföldi székhelyű vállalkozás fióktelepe; nonprofit közkereseti társaság, korlátolt felelősségű társaság, részvénytársaság; szövetkezetek, ügyvédi iroda, stb.

 4. Támogatások nagysága és mértéke: a támogatások nagyságát és mértékét az alábbi táblázat tartalmazza. A tervezésnél érdemes figyelembe vennie, hogy a közép-magyarországi régióban, így Budapesten is a potenciális pályázók száma nagyon nagy, a támogatási összeg viszont korlátozott, ezért nagy valószínűséggel csak a vállalkozások töredéke fog pályázati pénzhez jutni. Érdemes tehát ezen régióban minél előbb előkészíteni és beadni a pályázatot.

  Régió / cégméret és pályázat Mikro-, kis- és középvállalkozások
  GINOP- 6.1.6-17
  (Konvergencia régió)
  VEKOP-8.5.3-17
  (Közép-magyarországi régió)
  Nagyvállalkozások
  GINOP- 6.1.5-17
  (Konvergencia régió)
  VEKOP-8.5.2-17
  Közép-magyarországi régió)
  Közép-magyarországi régió
  (Budapest és Pest megye) VEKOP
  1,84 milliárd 1,3 milliárd
  Nem Közép-magyarországi régió
  (konvergencia régió) GINOP
  13,04 milliárd 18,52 milliárd
  Támogatás összege 3-50 millió Ft 10-100 millió Ft
  Támogatás mértéke 50-100 %* 50-100 %*

  *100% lehet, ha a cég nem merített ki az ún. „de minimis” keretet.

 5. Támogatható tevékenységek és elszámolható költségek köre és mértéke

  • A képzések megvalósításával kapcsolatos tevékenységek (képzések lebonyolítása, előzetes tudásmérés, elégedettségmérés, szakmai megvalósítók alkalmazása).
  • Projekt előkészítési tevékenységek (képzési terv kialakítása, közbeszerzési költségek).
  • Projektmenedzsment költségei (PM és pénzügyi menedzser személyi jellegű ráfordítása, kapcsolódó útiköltségek, egyéb dokumentációs, adminisztrációs és anyagköltség).
  • A projekt szakmai megvalósításában közreműködő költsége (személyi jellegű ráfordítása, kapcsolódó útiköltségek, szakértői szolgáltatás költségei).
  • A projekt szakmai megvalósításához kapcsolódó szolgáltatások költségei (nyilvánosság biztosítása, munkavállalói képzések költsége, képzésbe bevont munkavállalók úti-, és ellátási költsége, képzésbe bevont munkavállalók személyi jellegű költsége).
  • Munkahelyi mentor alkalmazása (az elszámolható költség összege személyenként, teljes munkaidő esetén maximum havi 160.000 Ft).
  • A képzési költségek nem haladhatják meg a képzésbe bevont munkavállalónként 580.000 Ft/fő költséget, valamint a 4000 Ft / fő súlyozott óradíjat.
  • A támogatást igénylő saját munkavállalói közül azok vonhatók be képzésbe, akik bruttó bére nem haladja meg a támogatási kérelem benyújtását megelőző hat hónap átlagában a 405 459 Ft-ot, azzal, hogy a képzésbe vont saját munkavállalók 10%-ának mértékéig olyan munkavállalók is bevonhatók a támogatott képzésekbe, akik bruttó bére nem haladja meg a 600.000 Ft-ot.
  • A képzéshez kapcsolódó költségek és a képzésbe bevont saját munkavállalók személyi jellegű ráfordításai esetében az igényelt támogatás együttesen nem haladhatja meg támogatást igénylő vállalkozás támogatási kérelem benyújtását megelőző utolsó lezárt, teljes üzleti évben fizetett személyi jellegű ráfordításainak a 25%-át.
  • A képzésbe bevont saját munkavállalók személyi jellegű ráfordítása nem haladhatja meg a projekt összköltségének 30%-át.
 6. Lehet-e előleget kérni? A megítélt támogatás maximum 50%-át.

 7. A projekt megvalósítás ideje: 18 hónap. A pályázat a befogadás napjától - a megfelelő feltételek teljesítése esetén - saját felelősségre megkezdhető.

Ha nem tud, vagy nem szeretne pályázni…

Egyedi oktatási igényei lennének, melyet a mostani GINOP / VEKOP pályázat keretein belül nem lehet vagy nem érdemes megvalósítani? Úgy döntött, hogy mégsem használja ki a pályázat adta finanszírozási lehetőséget? Nincs ideje a pályázati átfutásra várni, sürgős oktatási igényei lennének?

Ismerje meg költséghatékony oktatási formáinkat és kedvező finanszírozási lehetőségeket, melyekkel részben kiválthatja vagy kiegészítheti az oktatási pályázatot! Keretszerződések, tavaszi IT tanfolyami akciók 20-30% kedvezménnyel, tanfolyamok akár ingyen tanfolyami utalványok segítségével, Office e-learning megoldások, meghirdetett tréningek és még sok minden más!

Kapcsolat - keressen minket!

Felkeltettük érdeklődését? További kérdési lennének? Cégre szabott egyedi pályázati / oktatási megoldást szeretne?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Munkatársaink legkésőbb 24 órán belül megkeresik a további részletek egyeztetéséhez. További kérdések esetén, kérjük, keresse munkatársainkat a palyazat@training360.com e-mail címen!

Vezetéknév:
Keresztnév:
Beosztás:
Telefon:
E-mail cím:
Cég neve:
Cég mérete:
Az oktatásra évente fordított költségkeret:
Ft

Milyen oktatásokat szeretne igénybe venni a Training360-tól?
Kérjük, jelölje be az összes, cégét várhatóan érintő képzést!

IT üzemeltetői és fejlesztői tanfolyamok (rendszergazdák, fejlesztők részére)


Egyéb IT terület:
Egyéb programnyelvek:

IT vezetői, Agile, üzleti képzések


Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...