Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák Vizsgajelentkezési lap letöltése
PeopleCert® Partner ITIL® Approved Examination Organization PRINCE2® Approved Examination Organization PRINCE2® Agile Accredited Examination Institute M_o_R® Approved Examination Organization
Skip Navigation LinksFőoldal Nemzetközi PeopleCert® vizsgaközpont

Nemzetközi PeopleCert® vizsgaközpont

A Training360 Kft. 2018. január 1-től csatlakozott a PeopleCert® által akkreditált vizsgaközpont hálózatba. A népszerű ITIL® és IT menedzsment vizsgák az EXIN vizsgaközpontból a PeopleCert® vizsgaközpontba kerültek át (EXIN vizsgaközpontunk 2018. május 1-től bezárt).

A PeopleCert vizsgaközpont portfóliójában található meg többek között a népszerű:

 • ITIL® Foundation vizsga (angol/magyar nyelven)
 • ITIL® Lifecycle (Service Design, Service Strategy, Service Transition, Service Operation, Continual Service Improvement) vizsgák (angol nyelven)
 • ITIL® Capability vizsgák (Planning, Protection, Optimiziation / Service Offerings and Agreements / Release, Control, Validation / Operational Support and Analysis (angol nyelven)
 • ITIL® haladó (Managing Across the Lifecycle) (angol nyelven)
 • PRINCE2® Foundation és Practitioner (angol nyelven)
 • MoR Foundation és Practitioner vizsgák (angol nyelven)

A portfóliónkban található további aktuális minősítésekről érdeklődjön termékmenedzserünknél, vagy kérjük, keresse fel a PeopleCert® weboldalát.

A megszerzett nemzetközi minősítések igazolják a releváns tudást, növelik a munkavállalók szakmai hitelességét, értékesebbé teszik és megkülönböztetik a munkavállalókat a munkaerőpiacon és elősegíthetik a szakmai, munkahelyi előrelépést.

Vizsgaadminisztrátorunk

Amennyiben egyéb információra van szüksége vagy szeretne időpontot egyeztetni, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat!

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041

A PeopleCert® vizsgaközpont nyitvatartása

PeopleCert® vizsgaközpontunk általában kéthetente, pénteki napokon tart nyitva. Nagyobb számú jelentkezések esetén új időpontokat is tudunk meghirdetni. A következő félévre meghirdetett vizsgaidőpontjaink a következők:

 • 2018. május 11.
 • 2018. május 25.
 • 2018. június 8.
 • 2018. június 22.
 • 2018. július 6.

A vizsgák helyszíne

PeopleCert® vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen, a 11. kerület Budapest, Budafoki út 56. alatt, a South Buda Business park irodaház A épületében található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda központ parkolójában is lehetőség van, ami 2 órán keresztül díjmentes.

Tömegközlekedéssel a 103, 33, 133E buszokkal vagy az 1, 47, 41, 18 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet eljutni.

Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet.
Google Térkép...

Igény esetén, cégek részére lehetőség van egyedi, csoportos vizsgák szervezésére is, akár a cég helyszínén is, kihelyezett formában. A részletekkel és ajánlattal kapcsolatosan kérjük, keresse munkatársainkat!

Jelentkezés PeopleCert® vizsgákra

Vizsgára jelentkezni a Training360 Kft. vizsgaadminisztrátoránál lehet.

A jelentkezési lap elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen. Mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet, ezért kérjük, hogy, hogy mielőbb egyeztesse, hogy az Ön által választott napon és időpontban vannak-e még szabad vizsgahelyeink.

Az időpont egyeztetést követően a Training 360 által kibocsátott PeopleCert® vizsgajelentkezési lap segítségével tudja jelentkezését véglegesíteni. A jelentkezési lapot kérjük, hogy kitöltve, és aláírva küldje vissza e-mailben vagy faxon (vagy személyesen).

A vizsgázó a jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a PeopleCert® adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát (for English version: PeopleCert® Data Privacy terms and conditions). További kérdések esetén, kérjük, keresse a Training360 Kft. munkatársait.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A sikeres regisztrációt a PeopleCert® automatikusan e-mail-ben visszaigazolja, és részletesen tájékoztatja a vizsgával kapcsolatos valamennyi feltételről, tudnivalóról, szükséges lépésekről, esetleges teendőkről. Kérjük, ezen instrukciókat alaposan olvassa végig mielőtt a vizsgára jönne! Ha a visszaigazolást a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse meg vizsgaadminisztrátorunkat.

Szükséges előfeltételek igazolása haladó szintű vizsgák esetén

Fontos! Amennyiben olyan vizsgán vesz részt, melynek előfeltétele korábbi érvényes vizsga, illetve minősítés megléte és/vagy hivatalos tanfolyamon való részvétel (pl. ITIL® Intermediate vagy Advanced vizsgák, Practitioner vizsgák esetében Foundation minősítés bemutatása, illetve hivatalos képzésen való részvétel igazolása), akkor a minősítést igazoló dokumentumok másolatát PeopleCert®-től jött vizsga-visszaigazoló e-mailben található instrukciók alapján online fel kell töltenie a PeopleCert® elektronikus rendszerébe, lehetőség szerint még a vizsga időpontja előtt. Enélkül a vizsgája érvénytelen illetve a vizsgaeredményt és minősítést csak akkor kapja meg, ha ezen dokumentumok feltöltésre kerültek. Az igazoló dokumentumokkal kapcsolatos további kérdések vagy segítségkérés esetén, kérjük keresse vizsgaadminisztrátor kollegáinkat.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, ebben az esetben kérjük, legkésőbb 72 órával a vizsga előtt, lehetőleg, írásban, jelezze azt vizsgaadminisztrátorunknak. Amennyiben betegség miatt kerül módosításra az időpont, ebben az esetben legkésőbb a vizsga napján keressen meg minket, mivel bizonyos esetekben lehetőség van a vizsga halasztására. Ha a megadott időn belül nem jelez vissza, és a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a vizsga leegyeztetett és visszajelzett időpontja előtt legalább 20 perccel korábban jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt és tájékoztatást a vizsgacsoport részére el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával legalább két személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél, bankkártya, lakcímkártya), amiben legalább egyben fotó, kettőben pedig aláírás szerepel.

A vizsgák alatt semmilyen segédanyagot, eszközt nem lehet használni, kivéve, ha ezt a vizsga szponzor cég nem írja elő vagy nem engedélyezni (lásd lentebb a Vizsgaközpont szabályzat résznél). Személyes tárgyait zárt szekrénybe (vagy külön a terembe) kell elhelyezni.

A vizsga megkezdése előtt a vizsgacsoport részletes tájékoztatást kap a vizsgafelügyelőtől a vizsga menetéről, rendjéről és a vizsga után szükséges teendőkről.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse vizsgaközpont termékmenedzserét!

PeopleCert® vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 Kft. kijelölt vizsgatermében zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és jelenléti ív aláírásával el kell fogadnia az PeopleCert® vizsgaközpont előírásait, adatvédelmi szabályzatát és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók megfigyelés alatt állnak. A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, lapjukat figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad. A vizsgatermet – amíg a vizsga időtartam tart – nem szabad elhagyni.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, PDA-t, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet, fényképezésre vagy videó készítésre alkalmas eszközöket, valamint tárcát, órát, táskát, kabátot.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. A tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által előzetesen átnézett angol-magyar szótárt lehet használni (angol-angol magyarázó szótárt nem).

A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

Felkészülés a vizsgákra

A Training360 az IT vezetői képzései keretében több PeopleCert® vizsgaközpontban letehető, nemzetközi vizsgára felkészítő tanfolyamot is hirdet, többek között az ITIL® Foundation, ITIL® Intermediate (Capability és Lifecycle), Advanced (MALC), PRINCE2®, ISO27001 témákban. További részletek itt találhatók.

Az egyes témákban önállóan, szakkönyvekből, videós tanfolyamokból, e-learning anyagokból is fel lehet készülni, de fontos, hogy sok haladó vizsga esetében a hivatalos tanfolyamok (hivatalos anyagok) elvégzése kötelező a vizsgázáshoz.

Trade Marks

PeopleCert® is a Registered Trade Mark of PeopleCert. ITIL®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MSP®, M_o_R®, P3O®, MoP®, MoV® & RESILIA™ are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. “PMI”, “CAPM” and “PMP”, are Registered Marks of Project Management Institute, Inc.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...