Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák
Skip Navigation LinksFőoldal Pearson VUE, Certiport nemzetközi hivatalos vizsgaközpontok és vizsgák

Vizsgainformációk

A Training360 oktatóközpontban hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont, hivatalos Peoplecert® és hivatalos Certiport vizsgaközpont működik, ahol leteheti a világ vezető vállalatainak nemzetközi vizsgáit mint például az ACI (Forex) BCS/ISEB (ISQTB), Check Point, Cisco, Citrix, CompTIA, EC-Council, ITIL®, HP, IBM, Juniper Networks, Linux Professional Institute, Microsoft, Microsoft Office Specialist (MOS), NetApp, Open Group, Oracle, PRINCE2®, SAP, Symantec, VMware és Adobe.

Mivel napjainkban a legtöbb pozíció betöltéséhez elvárás (de legalább ajánlott) valamilyen nemzetközi vizsga vagy minősítés megléte, ezért kiemelten fontosnak találjuk, hogy minél többen tegyenek le vizsgát képzésük, felkészülésük befejeztével.

Míg a felsőfokú minősítések, diplomák jellemzően széleskörű, horizontális ismereteket igazolnak, addig a ma emberének azonban a legtöbbször egy adott területen, részterületen szükséges dolgoznia, ehhez pedig nagyon alapos, célirányos tudást, felkészültséget kell bizonyítania. Különösen igaz ez az informatikai valamint a szakmai vezetői területeken.

A nemzetközi vizsgák magas szintű, naprakész tudást mérnek, a vizsgákból összeállítható minősítések pedig az adott területen való elméleti és gyakorlati hozzáértést (kompetenciát) bizonyítják. Mivel a minősítések a világon mindenhol elfogadottak és egyenrangúak, ezért a velük való érvényesülés is egyszerűbb és hatékonyabb itthon és külföldön egyaránt.

A leggyakoribb vizsgák és az általuk megszerezhető minősítések felépítését a lenti linkeken érheti el:

Microsoft vizsgák és minősítések Microsoft Office Specialist (MOS)
vizsgák és minősítések
VMware vizsgák és minősítések
Oracle vizsgák és minősítések
Cisco vizsgák és minősítések
CompTIA vizsgák és minősítések

A letehető vizsgákról, valamint a jelentkezéshez szükséges tudnivalókról az adott vizsgarendszerünk oldalán tájékozódhat.

Hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont
Hivatalos Certiport vizsgaközpont
Hivatalos Peoplecert® vizsgaközpont

Amennyiben szüksége lenne bármilyen egyéb információra vagy segítségre, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat!

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041
Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.