Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák
Pearson VUE Test Center
Skip Navigation LinksFőoldal Pearson VUE vizsgaközpont. Jelentkezés nemzetközi vizsgákra, vizsgainformációk

Pearson VUE vizsgaközpont, vizsgainformációk

A Pearson VUE egy nemzetközi számítógépes vizsgarendszer hálózatot üzemeltető cég, ami a világ vezető informatikai (és egyéb) vállalatainak minősítéseihez szükséges vizsgákat bonyolítja. A több száz lehető vizsga között olyan cégek vizsgái is szerepelnek, mint például a Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, IBM, BCS/ISEB (ISTQB), Check Point Citrix, CompTIA, EMC, PeopleCert®, HP, Linux Professional Institute, Pegasystems, SAP és sok más, nem csak számítástechnikai vizsga.

Mivel a cégek a naprakész informatikai tudást sok esetben a megszerzett oklevelekben látják, ezért a minősítések megléte mind itthon mind külföldön egyre több állás betöltésének feltétele. Annál is inkább, mivel azoknak a cégeknek, akik hivatalos partnerei (viszonteladói, disztribútorai) kívánnak lenni a minősítéseket is kiadó vállalatoknak, szintén alkalmazniuk kell olyan szakembereket, akik a megfelelő minősítésekkel rendelkeznek.

A megszerzett minősítések igazolják a tudást, növelik a munkavállalók szakmai hitelességét, értékesebbé teszik és megkülönböztetik a munkavállalókat a munkaerőpiacon és elősegítheti a szakmai, munkahelyi előrelépést.

Vizsgaadminisztrátorunk

Amennyiben egyéb információra van szüksége vagy szeretne időpontot egyeztetni, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat!

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041

A Pearson VUE vizsgaközpont nyitva tartása

Pearson VUE vizsgaközpontunk alap esetben minden héten, hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 9:00-16:00 óra között tart nyitva (a zárási időpontig kell a vizsgákat befejezni). Kérjük a jelentkezési lapra a megadott időtartamon belül válasszon magának időpontot és ezt tüntesse fel a jelentkezési lapon. Amennyiben nem lenne megfelelő az időpont kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A vizsgák időtartama 1-4 óra között mozog, átlagosan 2-2,5 órával számolhat.

A vizsgaközpont karbantartási munkák, illetve szabadságolások miatt augusztus második felében, december utolsó hetében és január első hetében zárva tart, de a nyitva tartás változásáról minden esetben pontos információt talál weboldalunkon, vagy kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat.

A vizsga helyszíne

Pearson VUE vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen, a 11. kerület Budapest, Budafoki út 56. alatt, a South Buda Business park irodaház A épületében található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől valamint a balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda központ parkolójában is lehetőség van 2,5 óráig díjmentesen!

Tömegközlekedéssel a 103, 33, 133 buszokkal vagy az 1, 47, 41, 18 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet eljutni.

Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet.
Google Térkép...

Jelentkezés a Pearson VUE vizsgákra

Vizsgára jelentkezni a Training360 vizsgákkal foglalkozó termékmenedzserénél lehet a jelentkezési lap elküldésével e-mailben, vagy akár személyesen.

Amennyiben előzőleg bármilyen vizsgát tett már Pearson VUE vizsgaközpontban, ebben az esetben az akkor kiadott eredményen találja meg a vizsgát kibocsátó gyártó (pl. Microsoft, Cisco) által adott azonosítószámot (pl. Microsoft esetében MC ID, Cisco esetében CSCO azonosító, stb.). Mivel az Ön és vizsgái adatai ezen azonosítókhoz vannak kötve, ezért kérjük, a jelentkezési lapon mindenképpen tüntesse fel ezt.

Abban az esetben, ha Pearson VUE vizsgaközpontban még nem vizsgázott, akkor a rendszer új azonosítót fog kiosztani, amely eredményén szerepelni fog.

A vizsgára jelentkező a vizsgajelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft., a Pearson VUE, valamint a szponzor cégek (akiknek a vizsgáját leteszi) adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát. A vizsgaközpontok és szponzor cégek szabályzata a vizsgaközpontok és szponzorcégek weboldalán találhatók. További kérdések esetén, kérjük, keresse a Training360 Kft. munkatársait.

Kérjük, a jelentkezési lapot legkésőbb a vizsga előtt két munkanappal küldje vissza e-mailben vagy faxon. Amennyiben ennél rövidebb időn belül szeretne vizsgát tenni, akkor kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat, akinél tájékozódni tud, hogy megoldható-e kérése.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A vizsga regisztrációját a Pearson VUE minden esetben visszaigazolja. Ha a visszaigazolást a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse meg vizsgaadminisztrátorunkat.

Amennyiben olyan vizsgára szeretne jelentkezni, ami az előző alkalommal sikertelen volt, ebben az esetben, a vizsgák szolgáltatójától, illetve az egyes vizsga típusoktól függően előfordulhat, hogy csak bizonyos várakozási idő után tud újra vizsgázni. Legtöbb esetben ez az első vizsgát követő nap, de bizonyos vizsgáknál ez több hét is lehet. A jelentkezési lap leadása előtt mindenképpen érdemes jeleznie, hogy az adott témából ez nem az első vizsgája, mert ez befolyásolhatja a lehetséges legkorábbi vizsgaidőpontot.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, ebben az esetben kérjük, legkésőbb 36 órával a vizsga előtt, lehetőleg, írásban, jelezze azt felénk. Amennyiben betegség miatt kerül módosításra az időpont, ebben az esetben legkésőbb a vizsga napján keressen meg minket, mivel bizonyos esetekben lehetőség van a vizsga halasztására. Ha a megadott időn belül nem jelez vissza, és a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

Vizsgaregisztrációra és módosításra van további lehetőség közvetlenül a Pearson VUE európai központjánál (Manchester, Anglia), telefonon (+44-161-855-7455) vagy e-mailben (pvemeacustomerservice@pearson.com), illetve online, a Pearson VUE weboldalán (kizárólag kártyás fizetéssel), ahol további vizsgainformációk is találhatók.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a vizsga leegyeztetett és visszajelzett időpontja előtt, legkésőbb 20 perccel jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával két darab, személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél). A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia a Pearson VUE (illetve Cisco vizsgák esetén a Cisco) vizsgaszabályzatát, illetve személyes tárgyait zárt szekrénybe kell elhelyezni. A Pearson VUE rendszerben letett legtöbb vizsga esetén a vizsgázókról fénykép is készül, illetve digitális aláírás is szükséges.

Ezt követően foglalhatja el a helyét a vizsgagépnél, illetve kapja meg a jegyzeteléshez szükséges laminált lapokat és tollat.

Amennyiben szükséges, a vizsga előtt lehetősége van a vizsga működését részletesen bemutató Tutorial átnézésére. A Tutorial a vizsga időtartamát nem befolyásolja.

A vizsga befejeztével vizsgaadminisztrátorunk a Pearson VUE rendszer által kinyomtatott eredményt, aláírva és lepecsételve átadja. A hivatalos vizsgabizonyítványt a vizsgát kibocsátó cég küldi meg a kapcsolódó instrukciókkal együtt általában a vizsgától számított 1-2 héten belül e-mailben. Amennyiben a vizsgaeredménye nem érkezik meg ennyi időn belül, a vizsgát kibocsátó cég ügyfélszolgálatához vagy munkatársainkhoz lehet fordulni további segítségért.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával, vagy kérésre előreutalással is. Mindegyik esetben lehetőség van vizsga voucherek beszámítására, azonban kérjük, hogy a voucher számot és lejárati időt minden esetben a vizsgát megelőzően, a jelentkezési lap megfelelő rovatában tüntesse fel. A vizsga kuponokat a vizsgát követően, vagy azok lejárati napját követően érvényesíteni nem tudjuk.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét. Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat! Kövesse nyomon akcióinkat és kedvezményes oktatási programjaink, csomagjainkat is!

Pearson VUE vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 Kft. vizsgatermében, számítógép előtt zajlanak. Egyszerre, egy időpontban legfeljebb nyolc vizsgázó tartózkodhat a helyiségben. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és aláírásával el kell fogadnia a Pearson VUE vizsgaközpont előírásait, és vizsgázási rendjét. A Pearson VUE rendszerben letett legtöbb vizsga esetén a vizsgázókról fénykép is készül, illetve digitális aláírás is szükséges.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók kamerás megfigyelés alatt állnak. A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, képernyőjüket figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, PDA-t, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet, fényképezésre vagy videó készítésre alkalmas eszközöket, valamint tárcát, órát, táskát, kabátot. A vizsgázó mindezeket a vizsga időtartama alatt zárható szekrényben tudja elhelyezni.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. Egyes, nem informatikai, tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által kiadott szótárt lehet használni.

A vizsgázó a vizsgaközpont által biztosított letörölhető laminált jegyzetlapokra készíthet jegyzeteket. A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad. A vizsga végeztével a vizsgázó egy példányban, lebélyegezve és aláírva megkapja a rendszer által kiadott vizsgaeredményt.

A Pearson VUE rendszer használatával, illetve a vizsga során felmerülő, nem szakmai jellegű kérdésekkel kapcsolatban a vizsgaadminisztrátorhoz tud fordulni.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...