Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák
Skip Navigation LinksFőoldal Hivatalos Cisco vizsgák és minősítés információk, CCNA, CCNP, CCIP, CCIE

Cisco vizsgainformációk

Általános információk

Szerezz eladható tudást a Cisco termékek és technológiák területén! A Cisco technikai minősítései az egész világon elismert oklevelet nyújtanak, melyek a naprakész, magas szintű tudást és a Cisco termékekben és technológiákban való jártasságot bizonyítják.

A minősítések megszerzését minden olyan szakembernek (hálózat-üzemeltetőknek, rendszergazdáknak) ajánljuk, akik nemzetközileg elismert dokumentumot szeretnének szerezni tudásukról és szeretnék jelenlegi szakmai pozíciójukat megerősíteni, vagy új munkakör betöltését megcélozni. A minősített szakembereket alkalmazó cég vagy vállalat adott feltételrendszerek mellett a Cisco hivatalos partnerévé válhat, és további kedvezményeket vehet igénybe a szolgáltatásokból.

A Cisco minősítési rendszere

A Cisco többszintű egymásra épülő minősítési irányvonalat kínál a vizsgázóknak a tudásszint, valamint a szakmai specifikáció (pl. routing & switching, biztonság, kommunikáció, datacenter, stb.) szerint. A legnépszerűbbek a teljesség igénye nélkül:

Cisco Entry / Associate (alap)

CCENT – bevezető alapminősítés, hálózati alapismeretek
CCNA Routing&Switching – hálózati és Cisco eszközkezelési alapismeretek
CCNA specializációk – CCNA szintű minősítések biztonsági, wireless, Service Provider, Data Center, video/voice (Collaboration), Cloud témákban
CCDA – hálózattervezési és Cisco eszközkezelés tervezési alapismeretek

Cisco Professional (haladó)

CCNP – haladó hálózatüzemeltetési ismeretek
CCDP – haladó hálózattervezési ismeretek
CCNP Service Provider – IP NGN alapú hálózati infrastruktúrák, megoldások és szolgáltatások kialakítása, üzemeltetése optimalizálása, felügyelete
CCNP Security – haladó hálózatbiztonsági ismeretek
CCNP Collaboration – hang- és videóátviteli technológiák, IP telephony/Unified Communications üzemeltetés, támogatás (korábbi CCNP Voice és Video témák összevonásából)
CCNP Wireless – vezetéknélküli hálózatok és rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása, optimalizálása
CCNP Data Center – adatközponti megoldások és rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása, optimalizálása
CCNP Cloud – felhő infrastruktúra, hálózat virtualizációs megoldások tervezése, telepítése, üzemeltetése, karbantartása, hibafelderítése

Cisco Expert (professzionális szint)

CCIE Routing and Switching – Cisco eszközök és technológiák
CCIE Security – hálózat infrastruktúra biztonság
CCIE Collaboration – hang- és videóátviteli/adatátviteli technológiák, IP telephony/Unified Communications
CCIE Service Provider
CCIE Wireless – vezetéknélküli technológiák
CCIE DataCenter – Cisco adatközponti megoldások, UCS technológiák
CCDE Cisco Design Expert – hálózati infrastruktúra / architektúra tervezés

Cisco Architect

CCDE minősítésre épülő minősítés, jelenleg a legmagasabb szintű cím.

Az egyes szinteken belül mind üzemeltetői mind pedig tervezési területen bizonyíthatjuk jártasságunkat. Lehetőség van specifikálódásra az egyes minősítéseken belül, vagyis különböző összeállításban szerezhetjük meg érdeklődési körünknek illetve munkánkhoz szükséges tudásnak megfelelő adott oklevelet nyújtó minősítést (mint pl. kommunikáció és szolgáltatások, hálózatüzemeltetés és tervezés, hálózatépítés és támogatás, hálózatbiztonság). Ezen felül speciális témák szakértői is lehetünk egy-egy vizsga letételével és elnyerhetjük a Cisco Specialist címet (Cisco partneri címek megszerzéséhez szükséges).

Mit kell tudni a vizsgákról?

Az egyes minősítésekhez a Cisco által előírt vizsgákat kell sikeresen teljesíteni. Fontos, hogy a legtöbb minősítéshez rendelkezni kell legalább az alapvizsgák valamelyikével. A vizsgák adott ideig (3 évig) érvényesek, ezt követően vagy egy összevont, minősítést frissítő vizsgát, vagy pedig külön-külön az új vizsgákat kell letenni. Az egyes vizsgák több minősítéshez is felhasználhatók.

A vizsgák számítógép előtt zajlanak, feleletválasztós kérdések és szimulációs feladatok (Cisco eszköz konfigurálás) formájában, témától függően 40-50 kérdés jellemzően, 2-3 óra tesztidővel. A vizsgák többsége jellemzően adaptív típusú, vagyis a vizsgakérdések között ugrálni nem lehet, a válaszadást követően a kérdésre visszatérni, azon módosítani nem lehet.

A vizsgák angol nyelven zajlanak, ezért az angol nyelv olvasás-szintű (legalább alapfokú) ismerete elengedhetetlen. A Cisco vizsgák zárt könyvesek, vagyis semmiféle elektronikus vagy papíralapú segédanyagot (beleértve a szótárakat is!), eszközt nem lehet használni. Kivételt képezhetnek a nem-programozható számológépek, valamint a vizsgaközpont által biztosított írótáblák.

A teszteredményt (%-ban is) szinte minden éles tesztnél azonnal megtudjuk. Egyes teszteknél információt kapunk arról is, mely témakörben hány százalékot értünk el.

A vizsgák előtt (ha még nem vizsgáztunk) ki lehet próbálni a vizsgakörnyezetet, illetve vizsgaadminisztrátoraink is készséggel segítenek ennek ismertetésében.

Sikertelen vizsga esetén legalább 2 napot kell várni az újbóli regisztrációhoz (szabad vizsgahelyektől függően). Második sikertelen vizsga esetén 30 napot kell várnunk az újraletételre.

A vizsgákkal és minősítésekkel kapcsolatosan további információ a Cisco honlapján, a www.cisco.com/certification oldalon található, ahol a vizsgák részletes leírása, próbatesztek, valamint a Cisco által ajánlott további felkészülési lehetőségek is megtalálhatók.

Hol tehetők le a vizsgák?

A vizsgákat hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontunkban tehetik majd le az érdeklődők előzetes egyeztetést és regisztrációt követően.

Tanfolyamok és vizsgák (frissítve 2016. május)

Hivatalos Cisco tanfolyamaink az egyik leghatékonyabb módját jelentik a vizsgára való felkészülésnek. Az alábbiakban a legnépszerűbb vizsgákat és a hozzá kapcsolódó vagy javasolt tanfolyamokat ismertetjük. Az egyes vizsgákhoz tanfolyam elvégzése nem szükséges, a felkészülés önálló úton, vagy a Cisco Press kiadó hivatalos kiadványainak segítségével is megoldható, amennyiben rendelkezünk megfelelő gyakorlattal illetve gyakorlási lehetőséggel. Az elérhető képzésekről további információt itt találsz. A további minősítésekről részletes információk a Cisco oldalán találhatók.

Cisco Certified Network Entry (CCENT) minősítés

Alapszintű, bevezető minősítés, mely a CCNA fokozat egyik részét képezi. A minősítés megszerzői alapszintű hálózati elméleti és hálózatépítési ismeretekkel rendelkeznek. A minősítés a CCNA szint elemét képezi, de önmagában is ad már minősítést.

 • Követelmény: 100-101 kódú CCENT vizsga (ICND1). Figyelem! A vizsga 2016. augusztus 20-tól megszűnik, helyét az új 100-105 kódú ICND1 v3.0 vizsga veszi át.
  Javasolt tanfolyamunk: ICND1 vagy az összevont, vagy kedvezményes CCNA csomagunk (a 3.0 verzióhoz július végétől érhető el várhatóan)

Cisco Certified Network Associate (CCNA) minősítés

A minősítés megszerzői részletes hálózati ismeretekkel, és alapvető Cisco eszköz konfigurálási, karbantartási ismeretekkel rendelkeznek. A minősítés minden további magasabb szintű minősítés alapját képezi.

 • Követelmény: 200-120 kódú vizsga (CCNA) vagy a 100-101 (ICND1) és 200-101 ICND2) vizsgák együttesen. Figyelem! A jelzett vizsgák 2016. augusztus 20-tól megszűnnek, helyüket az új 200-125 kódú CCNA v3.0 VAGY a különálló 100-105 ICND1 v3.0 és 200-105 kódú ICND2 v3.0 vizsga veszi át.
  Javasolt tanfolyamunk: CCNA tanfolyamok (ICND1 és ICND2) vagy kedvezményes CCNA csomagunk, vagy a gyorsított CCNA Bootcamp képzésünk. (a 3.0 verzióhoz július végétől érhető el várhatóan)

Cisco Certified Network Associate (CCNA) specializációk

Ez a minősítéscsoport, a magasabb, professional szint biztonsági, wireless, IP alapú kommunikáció, video/voice (Collaboration), Data Center, Cloud stb. témáinak alapszintű ismereteit igazolja. Az adott minősítés illetve vizsgák minden további kapcsolódó magasabb szintű minősítés alapját képezi.

 • CCNA Security: alapkövetelmény a CCENT vagy CCNA Routing Switching vagy magasabb minősítés és a 640-554 kódú IINS vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: az IINS kódú tanfolyamunk vagy részben online CCNA Security tanfolyamunk
 • CCNA Wireless: alapkövetelmény a CCENT vagy a CCNA Routing Switching vagy magasabb minősítés és a 640-722 kódú IUWNE vizsga
  Javasolt tanfolyam: az IUWNE kódú tanfolyamunk
 • CCNA Service Provider: követelmény a 640-875 és a 640-878 kódú vizsgák
  Javasolt tanfolyam: az SPNGN1 és SPNGN2 tanfolyamok
 • Új! CCNA Collaboration (korábbi Voice és Video címek helyett): alapkövetelmény a 210-060 CICD és a 210-065 kódú CIVND vizsga. A korábbi ICOMM és VIVND vizsgák 2015. szeptembertől megszűntek.
  Javasolt tanfolyam: részben a korábbi ICOMM, illetve az új CICD és a CIVND1 és CIVND2 kódú tanfolyamok (előkészületben).
 • CCNA Data Center: követelmény a 640-911 DCICN és a 640-916 DCICT kódú vizsgák.
  Javasolt tanfolyam: a DCICN és DCICT kódú képzések
 • CCNA Cloud: követelmény a 210-451 CLDFND és a 210-455 210-455 CLDADM kódú vizsgák
  Javasolt tanfolyam: a CLDFND és CLDADM kódú tanfolyamok.

Cisco Certified Design Associate (CCDA)

A minősítés megszerzői részletes hálózattervezési, implementálási alapismeretekkel rendelkeznek. A minősítés megszerzése a magasabb szintű CCDP előfeltétele.

 • Követelmény: érvényes CCENT vagy CCNA Routing Switching vagy magasabb szintű minősítés
  Javasolt tanfolyam: CCNA tanfolyamaink (ICND1 és ICND2) vagy kedvezményes CCNA csomagunk, vagy gyorsított CCNA Bootcamp tanfolyamunk
 • További követelmény: 640-864 kódú DESGN vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: DESGN kódú tanfolyamunk

Cisco Certified Network Professional (CCNP Routing & Switching) minősítés

A minősítés megszerzői átfogó és alapos ismeretekkel rendelkeznek közép- és nagyvállalati Cisco eszközökből (routerek, switchek) álló hálózatok és rendszerek összeállításában, implementálásában, konfigurálásában, karbantartásában, optimalizálásában, hibafelderítésében, alapvető biztonsági beállításaiban és támogatásában.

 • Alapkövetelmény: érvényes CCNA Routing & Switching vagy CCIE minősítés megléte
 • További követelmények: 300-101 ROUTE kódú vizsga (a korábbi 642-902 kódú ROUTE vizsga 2015. január 29-el megszűnt)
  Javasolt tanfolyamunk: ROUTE kódú tanfolyamunk
 • További követelmények: 300-115 SWITCH kódú vizsga (a korábbi 642-813 kódú SWITCH vizsga 2015. január 29-el megszűnt)
  Javasolt tanfolyamunk: SWITCH kódú tanfolyamunk
 • További követelmények: 300-135 TSHOOT kódú vizsga (a korábbi 642-832 kódú TSHOOT vizsga 2015. január 29-el megszűnt)
  Javasolt tanfolyamunk: TSHOOT kódú tanfolyamunk

A CCNP Routing & Switching ismeretek megszerzésére kedvezményes díjú, rugalmas időbeosztású (havi egy-egy tanfolyam) Cisco hálózati rendszermérnök (CCNP) képzéssorozatot is indítunk, amely már az új követelményrendszernek megfelelően került összeállításra. Több százezer forint kedvezmény!

Cisco Certified Service Provider (CCNP Service Provider) minősítés

A minősítés megszerzői átfogó és alapos ismeretekkel rendelkeznek az új Cisco IP NGN hálózatok és hálózati szolgáltatások és internet alapú kommunikáció és internetes szolgáltatások bevezetésében, konfigurálásában és menedzselésében. A cím a korábbi CCIP minősítés új verziója. Megszerzéséhez az érvényes CCNA Service Provider minősítés mellett további 4 darab vizsgát kell sikeresen teljesíteni.

 • Alapkövetelmény: a 640-875 kódú SPNGN1 és 640-878 SPNGN2 kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyamunk: ICND1, ICND2, SWITCH, ROUTE tanfolyamok vagy a speciális SPNGN1 és SPNGN2 képzések
 • További követelmények: a 642-883 SPROUTE kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyamunk: az SPROUTE tanfolyam
 • További követelmények: a 642-885 SPADVROUTE kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyam: az SPADVROUTE tanfolyam
 • További követelmények: a 642-887 SPCORE kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyamunk: az SPCORE tanfolyam
 • További követelmények: a 642-889 SPEDGE kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyamunk: az SPEDGE tanfolyam

Cisco Certified Design Professional (CCDP)

A minősítés megszerzői magas szintű, részletes hálózattervezési, implementálási és optimalizálási ismeretekkel rendelkeznek. A cím részben a CCNP és a CCDA minősítésre épül.

 • Követelmény: érvényes CCDA minősítés megléte
 • További követelmények: 300-101 ROUTE kódú vizsga (a korábbi 642-902 kódú ROUTE vizsga 2015. január 29-el megszűnt)
  Javasolt tanfolyamunk: ROUTE kódú tanfolyamunk
 • További követelmények: 300-115 SWITCH kódú vizsga (a korábbi 642-813 kódú SWITCH vizsga 2015. január 29-el megszűnt)
  Javasolt tanfolyamunk: SWITCH kódú tanfolyamunk
 • További követelmény: 642-874 kódú ARCH vizsga
  Javasolt tanfolyamink: ARCH kódú tanfolyamunk

Cisco Certified Security Professional (CCNP Security) minősítés

A minősítés megszerzői átfogó és alapos ismeretekkel rendelkeznek közép- és nagyvállalati Cisco hálózati eszközökből (routerek, switchek) és ASA és IPS biztonsági eszközökből álló hálózatok és rendszerek összeállításában, implementálásában, konfigurálásában, karbantartásában, optimalizálásában, hibafelderítésében. A cím megszerzéséhez az érvényes CCNA és CCNA Security minősítés mellett kell további vizsgákat letenni.

 • Alapkövetelmény: érvényes CCNA Security vagy CCIE minősítés megléte
 • További követelmények: 300-208 SISAS kódú vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: SISAS kódú tanfolyam
 • További követelmények: 300-206 SENSS kódú vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: SENSS kódú tanfolyamok
 • További követelmények: 300-209 SIMOS kódú vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: SIMOS kódú tanfolyamok
 • További követelmények: 300-207 SITCS kódú vizsga
  Javasolt tanfolyamunk: SITCS kódú tanfolyam

Új! Cisco Certified Collaboration Professional (CCNP Collaboration) minősítés

Az új minősítés a korábbi CCNP Voice és CCNP Video minősítéseket váltja fel. A korábbi minősítések és vizsgák 2015. októberétől megszűnnek.

Azok számára, akik már meglévő CCNA Voice / Video vagy megkezdett CCNP Voice / Video minősítéssel rendelkeznek, lehetőségük van az új minősítésekhez a korábbi vizsgák beszámítására. További részletes információk, határidőkitt találhatók.

Az új vizsgákhoz, témákhoz kapcsolódó tanfolyamok egyelőre előkészületben vannak, várható megjelenés 2015 vége/2016 eleje.

A CCNP Collaboration minősítés megszerzői átfogó és alapos ismeretekkel rendelkeznek közép- és nagyvállalati Cisco hálózati eszközökből (routerek, switchek) valamint adat-, video- és hangátviteli eszközökből (Cisco Unified Communications Manager, Telepresence megoldások) álló hálózatok és rendszerek összeállításában, implementálásában, konfigurálásában, karbantartásában, optimalizálásában, hibafelderítésében.

 • Alapkövetelmény: érvényes CCNA Collaboration vagy CCIE minősítés
 • További követelmények: 300-070 CIPTV1 kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyam: CIPTV1 kódú tanfolyam (előkészületben)
 • További követelmények: 300-075 CIPTV2 kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CIPTV2 kódú tanfolyam (előkészületben)
 • További követelmények: 300-080 CTCOLLAB kódú vizsga.
  Javasolt tanfolyam: CTCOLLAB kódú tanfolyam (előkészületben)
 • További követelmények: 300-085 CAPPS kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CAPPS tanfolyam

Cisco Certified Security Professional (CCNP Security) minősítés

A minősítés megszerzői átfogó és alapos, magas szintű ismeretekkel rendelkeznek nagyvállalati Cisco adatközponti és UCS/Fabric hálózati rendszerek összeállításában, implementálásában, konfigurálásában, karbantartásában, optimalizálásában, hibafelderítésében.

 • Alapkövetelmény: érvényes CCNA Data Center vagy CCIE minősítés megléte
 • További követelmények: 642-999 DCUCI kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: DCUCI kódú tanfolyam
 • További követelmények: 642-997 DCUFI kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: DCUFI kódú tanfolyam
 • További követelmények: a 642-998 DCUCD és 642-996 DCUFDVAGY 642-035 DCUCT és 642-980 DCUFT vizsgák
  Javasolt tanfolyam: DCUCD, DCIFD, DCUCT és DCUFT képzések

Cisco Certified Cloud Professional (CCNP Cloud) minősítés

A minősítés megszerzői átfogó és alapos, magas szintű ismeretekkel rendelkeznek nagyvállalati Cisco felhő és hálózatvirtualizációs rendszerek és megoldások tervezésében, összeállításában, implementálásában, konfigurálásában, karbantartásában, hibafelderítésében.

 • Alapkövetelmény: érvényes CCNA Cloud vagy CCIE minősítés megléte
 • További követelmények: 300-504 CLDINF kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CLDINF kódú tanfolyam
 • További követelmények: 300-505 CLDDES kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CLDDES kódú tanfolyam
 • További követelmények: a 300-506 CLDAUT kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CLDAUT kódú tanfolyam
 • További követelmények: a 300-507 CLDACI kódú vizsga
  Javasolt tanfolyam: CLDACI tanfolyam

Felkészülés a vizsgákra

A hivatalos Cisco vizsgákra való felkészüléshez az alábbi forrásokat ajánljuk:

Cisco tanfolyamok: hivatalos Cisco képzéseink a legtöbb népszerű minősítés megszerzéséhez szükséges vizsgákra segítenek felkészülni. Az elméleti anyag és laborgyakorlatok mellett vizsgakérdéseket is áttekintenek a résztvevők az oktatóval együtt a képzéseken. A legtöbb témában elérhetők magyar nyelvű képzések, a speciálisabb (pl. DataCentr, Cloud, Collaboration) témákban angol nyelvű virtual classroom vagy külföldi képzéseket javaslunk. További információk.

Cisco Press kiadványok: a Cisco Press ( www.ciscopress.com) kiadó több száz angol nyelvű kiadványt, elektronikus alapú tananyagot és szakkönyvet kínál az általános hálózati technológiákkal foglalkozó kiadványoktól a specifikus, üzemeltetési kézikönyveken át a hivatalos vizsgákra és minősítésekre (CCNA, CCNP, CCSP, stb.) felkészítő tréning csomagokig és vizsgafelkészítő tananyagokig. Hivatalos tanfolyamaink nagy része is tartalmaz ilyen bónusz könyveket.

Webes források: a vizsgákon feltett kérdésekhez és szimulációs feladatokhoz hasonló kérdésekből álló próbavizsgák szerezhetők be, tölthetők le, vagy vásárolhatóak meg internetes címeken. Érdemes a vizsgák kódszáma alapján alaposan körbenézni a neten. Hivatalos mintavizsga szállítók többek között:

http://www.boson.com
http://www.measureup.com

A Cisco oldalán részletes anyagokat kaphatnak az érdeklődők arról is, hogy egy-egy vizsga pontosan milyen területeket fed le. További vizsgaletöltő helyeket is érdemes felkutatni az interneten a vizsgakódok alapján.

A tanfolyamok és egyéni felkészülés mellett minden vizsga előtt fontos, hogy megfelelő (6-12 hónapos) szakmai gyakorlati idővel is rendelkezzünk, mert a vizsgák sok gyakorlati ismeretre, tapasztalatra is építenek.

A Cisco oldalán megtalálható az összes vizsga és tanfolyam részletes leírása (Training and Events).

A minősítések karbantartása

Az első sikeres vizsga esetén e-mailben kapjuk meg a Cisco CSCO azonosítószámot, valamint egy linket, melynek segítségével a minősített szakemberek védett weboldalára feljelentkezhetünk, illetve adatainkat társíthatjuk accountunkhoz (ha ilyenünk nincs, akkor készítenünk kell egyet a Cisco oldalán). Ehhez a vizsgaeredményen található adatok is szükségesek lehetnek.

Fontos, hogy mindig aktív és aktuális email címmel rendelkezzünk, mert ezt és az CSCO számot elsődleges azonosítónak tekinti a Cisco az ügyintézések során. Megjegyzés: a CSCO számot egyben használhatjuk későbbi Cisco vizsgáinkhoz is a Pearson VUE vizsgaközpontba történő jelentkezésénél is a jelentkezési lapon.

Amennyiben a vizsga letételével együtt egy minősítést (pl. CCNA, CCNP) is elnyertünk, akkor az ehhez kapcsolódó okmányokat digitális formában tölthetjük le a védett weboldalról. Amennyiben a dokumentumokat eredeti papírformában is szeretnénk, akkor az külön rendelhető meg, de ebben az esetben a szállításért és csomagolásért külön díjat kell fizetnünk.

A weboldalon lehetőségünk van adataink módosítására és karbantartására, megtekinthetjük és kinyomtathatjuk eddig letett vizsgáinkat és minősítéseinket (transcript). Ez utóbbi igen fontos dokumentum, hiszen ez tartalmazza az aktuális státuszát és vizsgáit, vagyis az oklevelekkel együtt ez a dokumentum igazolja minősítését és annak érvényességét.

A Cisco minősítések jellemző többsége jelenleg a megszerzéstől számított három évig érvényes. Ezt követően az adott minősítés vizsgáit frissíteni kell az új kiadású vizsgákkal vagy összevont frissítő vizsgával. Erről a Cisco hírlevelében és weboldalán tájékoztatja a minősített szakembereket.

Cisco vizsgák esetén a Cisco Certifications Online Support oldalán jelentkezz be Cisco azonosítóddal és ott jelezheted a problémát. Ha nincs még Cisco azonosítód, akkor ugyanezen az oldalon tudsz regisztrálni is.

További kérdések esetén, ajánljuk a Cisco hivatalos weboldalát.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...