Oracle Training On Demand (TOD)

Prémium Oracle képzések bárhol, bármikor - csak egy kattintásnyira Öntől!

Az Oracle Training On Demand elsőrangú tanfolyamok gyűjteménye angol nyelven az Oracle University legjobb oktatóitól. Élvezze a tantermi oktatás összes előnyét rugalmas képzési formában, utazási költségek és a meghirdetett tanfolyamra történő várakozási idő nélkül

Mi az az Oracle Training On Demand? (TOD)

Elsőrangú tanfolyamok angol nyelven az Oracle University legjobb oktatóitól egyenesen az Ön számítógépén! Élvezze a tantermi oktatás összes előnyét rugalmas képzési formában, utazási költségek és a meghirdetett tanfolyamra történő várakozási idő nélkül. Már a megrendelést követő 24 órán belül tanulhat!

Ezért jó választás az Oracle Training On Demand (TOD)

Az Oracle Training On Demand tananyagok az alábbiakat tartalmazzák

További információk

Csomagajánlatok

Oracle Training On Demand Plus csak a Training360-nál

PL/SQL és SQL tanfolyamok extra magyar nyelvű konzultációs csomaggal:

A tanfolyam elvégzését követő konzultáció NEM az angol nyelvű videós tananyagról szól, ahhoz szorosan nem kötődik. Indításként a téma független szakértője egy olyan feladatot ad, ami a TOD-n elsajátított tananyagra épül, azonban komoly kihívások elé állítja a hallgatót. A feladat megoldása után kerül sor a skype-os, magyar nyelvű konzultációra, a szakértő a feladat megoldása révén méri és teszteli le, hogy a tanfolyamon elsajátított ismeretek mennyire épültek be, azt hogyan tudja/tudta a gyakorlatban hasznosítani a hallgató. A beszélgetés során a szakérő véleményezi a feladat megoldását, rávilágít az esetleges hiányosságokra, felhívja a figyelmet a téma leglényegesebb elemeire, és a gyakorlatban is jól használható tippeket, információkat ad a hallgatónak.

A tanfolyam utáni konzultációs lehetőség a tanfolyam elvégzését követő 1 hónapban áll a hallgató rendelkezésére, azt követően elvész.

Az Oracle Training On Demand Plus magyar nyelvű konzultációs szolgáltatás az alábbi 3 tanfolyamra 59.000 Ft + ÁFA/fő összegért érhető el:

Unlimited Product Learning Subscription (UPLS)

Az Oracle Unlimited Product Learning Subscription állandó, 24/7 hozzáférést biztosít az Oracle University digitális Training on Demand (TOD) tanfolyamaihoz, megoldásaihoz és iparág specifikus szakmai anyagaihoz is egy pénzügyileg rendkívül előnyös és kényelmes tanulási módot biztosító 1 éves előfizetés formájában.

Az UPLS 1 éves előfizetés ára 834.993 Ft + ÁFA/fő.

Az előfizetés az alábbiakat tartalmazza:

Az előfizetéses formában elérhető hivatalos Oracle tananyagok

További információk

Amennyiben kérdése volna a nálunk elérhető hivatalos Oracle e-learning tananyagokkal kapcsolatban, forduljon bizalommal termékmenedzserünkhöz.