Egyedi e-learning megoldások és szolgáltatások

Amennyiben a rendelkezésre álló anyagaink közt nem találja meg amire szüksége van, vagy éppen teljesen egyedi e-learning anyagot szeretne cége számára, szívesen segítünk annak elkészítésében a tervezéstől a megvalósításon át egészen annak bevezetéséig.

Tananyagfejlesztés

Tananyagfejlesztő kollégáink segítségével megtervezzük a tanfolyam szerkezetét, és elkészítjük a megvalósításhoz szükséges forgatókönyveket, dokumentumokat, magyar vagy idegen nyelven.

Stúdiómunka

Cégünk több professzionálisan felszerelt stúdióval rendelkezik, ahol számos formátumban professzionális minőségben történik a tanfolyamok elkészítéséhez szükséges videók rögzítése.

Utómunka

Produkciós szakembereink elvégzik az elkészített videófelvételek utómunkálatait, melyek magukba foglalják a vágást, és a különböző animációk, speciális effektek beépítését.

Bevezetés

Az elkészített e-learning tananyagok bevezetése történhet a Training360 rendszerein keresztül és történhet ügyfeleink saját keretrendszerén keresztül. A tanfolyam végleges formátumát úgy alakítjuk ki, hogy az ügyfeleink rendszerébe könnyen integrálható legyen.