Cisco hálózati szakértő tanfolyam

CCNP

Kedvezményes Cisco hálózati mérnök tanfolyamsorozat (CCNP Routing and Switching ismeretek)

Képzés hossza: 15 nap (120 óra)

Tananyag nyelve: MAGYAR

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Kérjük válassz időpontot!

2019 október 14. 1 199 000 Ft
NAS
2019 december 09. 1 199 000 Ft
NAS

1 199 000 Ft + Áfa / fő-től

Lépjen a profi szintre CCNA szintű ismereteire építve! A CCNP csomag tanfolyamainak elvégzésével Cisco router és switch alapú LAN infrastruktúrák teljes körű konfigurálására, üzemeltetésére, karbantartására és hibafelderítésére lesz képes kis-, közép vagy nagyvállalati környezetben, és felkészülhet a nemzetközi CCNP Routing & Switching minősítés vizsgáira is.

A csomag tartalma:

  • 3 db hivatalos Cisco tantermi tanfolyam (ROUTE, SWITCH, TSHOOT)
  • Hivatalos Cisco tananyagok és laborhozzáférés
  • Cisco CCNP Routing & Switching vizsgafelkészülési anyagok 2000+ oldal, mintatesztekkel

A tanfolyam Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálóval is rendelhető, amely ideális társ a tanulásban, munkában egyaránt.

A Cisco tanfolyamsorozat a ROUTE, SWITCH és TSHOOT Cisco tanfolyamokat tartalmazza, rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetes szünetekkel.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a ROUTE képzés kezdési időpontját jelöli.

További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsgák:

300-101 ROUTE
300-115 SWITCH
300-135 TSHOOT

Tekintsd meg a Cisco termékekhez kapcsolódó vizsgákat és minősítési rendszert is!

Az ICND1 és ICND2 tanfolyamok, vagy a CCNA Bootcamp tanfolyam elvégzése illetve annak ismeretanyaga. A tananyagok angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.