Atlassian Cloud workshop

ATL-CLOUD Új

Mozogj otthonosan a Jira és a Confluence felhős világában!

Részvételi forma

Képzés hossza

1 nap (1×8 tanóra)
naponta 9:00 - 17:00

Időpontok

Nincsenek meghirdetett időpontok.

Szeretne a témában testre szabott megoldást, csoportos képzést?
Egyedi képzési szolgáltatásainkról részletesen itt olvashat.

Ismertető

A workshop célja, hogy a képzés végére megismerjük az Atlassian világát, a Jira Software, Jira Core, Jira Service Desk és Confluence nyújtotta lehetőségeket.

8 órás workshop, melyen az egyes modulokat felvezető előadást gyakorlati példák megoldása követi.

A tanfolyamot a Training360 szakmai partnere, az évtizedes, dedikált Atlassian tapasztalattal rendelkező META-INF tartja

A tanfolyamot követően a résztvevők:

  • A résztvevők otthonosan fognak mozogni a Jira és Confluence felületeken
  • Képesek lesznek az alapfunkciók használatán túl – adminisztrátori jogosultságokat nem igénylő lehetőségek felhasználásával – saját igényeiknek megfelelően kialakítani munkakörnyezetüket vezérlőpultok, lekérdezések segítségével.
  • Olyan jó gyakorlatokat próbálhatnak ki, melyek növelik egy csapat hatékonyságát, például a projektmenedzsment, a munkaidő elszámolás és az együttműködés fejlesztése terén.

A képzésen részt vevők 1 éves hozzáférést kapnak Agilitás alapkoncepciói elnevezésű e-learning anyagunkhoz, ami egy átfogó képet ad az agilis szemléletről és a legnépszerűbb agilis módszertanokról, fogalmakról

Hallgasd meg a tanfolyamhoz kapcsolódó podcast adásunkat!

Kinek ajánljuk?

Az Atlassian felhő alapú megoldása egy nagyon könnyen bevezethető eszköz, akár kis létszámú csapatok számára is, az üzemeltetés okozta fejfájás nélkül. A workshopra minden érdeklődőt várunk, akár előképzettség nélkül, aki még csak most ismerkedik ezzel a világgal, illetve szerver, data center Jira és Confluence felhasználókat, akiket érdekelnek a felhő alapú különlegességek, eltérések.

Adminisztrátorok számára javasoljuk a Jira adminisztrátoroknak képzésünket, ahol a szerveres környezetben tanultakat könnyen átemelhetik a saját cloud felületükre.

Tematika

Az Atlassian világa

Az ausztrál cég történetének és termékeinek rövid ismertetése, az ökoszisztéma bemutatása, hogy közös alapról ismerhessük meg azt a világot, amely a csapatok potenciáljának leghatékonyabb kiaknázását tűzte ki célul.

Jira alapok...

Szoftverfejlesztési, üzleti és ügyfélszolgálati megoldások megismerése – mi a projekt, mit értünk egy feladat alatt, hogyan tudunk benne dolgozni, együttműködni a többiekkel, mi a különbség a Jira Core, Jira Software és Jira Service Desk között.

... és nem csak alapok

Gyakorlati tippek, trükkök, hogy könnyen megtaláljuk a minket aktuálisan foglalkoztató feladatokat, hogyan lehet őket még könnyebben kezelni, milyen értesítési és riportolási lehetőségek vannak, hogyan tudjuk könnyebben megfogalmazni a kéréseinket az adminisztrátorok számára.

Confluence alapok

Tudásbázis létrehozását támogató eszköz megismerése, hogyan lehet egy munkateret, oldalt létrehozni, együttműködni, gondozni a tartalmakat, valamint pár alapvető makró használatáról is szó lesz – valamint arról, hogy milyen integrációs lehetőségek vannak a Jira-val.

Cloud különlegességek

Next-gen projektek, Jira Service Desk widget, milyen eltérések vannak a szerver és a felhő alapú megoldások, valamint a különböző előfizetési konstrukciók között.