Android, iPhone,
Windows Phone

Tanfolyami információk Tanfolyami információk

Je­lent­ke­zés e­lőtt kér­jük, fi­gyel­me­sen ol­vas­sák el tan­fo­lya­mi fel­té­te­le­in­ket és a kép­zé­sek­hez szük­sé­ges e­lő­is­me­re­te­ket, le­bo­nyo­lí­tá­si tud­ni­va­ló­kat.

Tanfolyami feltételek
Hol talál minket?
Keresse munkatársainkat!

Támogatások, akciók Támogatások, akciók

E­gyes tan­fo­lya­mo­kon ked­vez­ménnyel, vagy a­kár in­gyen is részt ve­het az a­láb­bi tá­mo­ga­tá­sok­kal.

Tanfolyami akciók, csomagok

Jelentkezés Jelentkezés

A tan­fo­lyam­ok meg­hir­de­tett i­dő­pont­ja­i­ra az e­gyes tan­fo­lya­mi le­í­rá­sok ol­da­lá­ról vagy le­tölt­he­tő je­lent­ke­zé­si lap se­gít­sé­gé­vel on­line re­giszt­rál­hat. Test­resza­bott kép­zés e­se­tén kér­jük, ke­res­se mun­ka­tár­sa­in­kat!

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Android, iOS tanfolyam tudnivalók

Tudnivalók a mobil programozási (Android, iPhone, Windows Phone) tanfolyamokról

Általános információk

Napjainkban a programozási és fejlesztési feladatok is erőteljesen a mobil technológia felé mennek, és egyre magasabb szintű és szélesebb körű ismeretet kívánnak meg a szakemberektől. Erre a kihívásra válaszolva indítottuk útjára mobil fejlesztéssel foglalkozó gyakorlatorientált tanfolyamainkat, melyek között a népszerű Android, iPhone/iPad valamint Windows Phone programozását, alkalmazások fejlesztését ismerhetjük meg, az alapoktól a haladó szintig.

Tapasztalt, gyakorlott oktatókkal, modern infrastruktúrával és eszközökkel várjuk a jelen és jövő ambiciózus programozóit!

Kedvezmények diákoknak és magánszemélyeknek! A tanfolyami csomagok (pl. AND-PACK, IPH-PACK) 30% kedvezménnyel vehetőek igénybe magánszemélyeknek illetve diákoknak. A csomagok esetében lehetőség van két részletben történő fizetésre is. További kérdések esetén kérjük keressék munkatársainkat!

Ütemezés, időbeosztás, kihelyezett megoldások

Az Android, iPhone és Windows Phone programozási tanfolyamok egész naposak, 9.00-17.00 óráig tartanak (szünetekkel). A képzések a meghirdetett időpontokban érhetők el, melyeket időrendi táblázatunk tartalmaz.A csomagok esetében a kezdési időpontok az első, alaptanfolyam időpontját jelölik; a haladó képzés időpontja pedig az azt követő első meghirdetett dátum.

Igény esetén, testreszabott, a Training360-nál történő vagy kihelyezett tanfolyamok lebonyolítása is megoldható, akár a teljes infrastruktúra biztosításával is, Training360 repülő osztályterem megoldásunk keretében. További információkért kérjük, keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!

Tananyagok, szolgáltatások, infrastruktúra

A tanfolyamokhoz trénereink által összeállított magyar nyelvű segédletet (powerpoint segédlet és gyakorlati útmutató) biztosítunk, egyes képzésekhez angol nyelvű, teljes értékű szakirodalmakat is adunk. Mivel a környezet és egyes forrásanyagok egy része angol nyelvű lehet, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás előny és javasolt. Az előadás magyar nyelven zajlik.

A tanfolyamokat a Training360 légkondicionált, projektorral felszerelt tantermeiben tartjuk, ahol a korszerű számítógépparkkal és kiegészítő eszközökkel várjuk az érdeklődőket.

Tanfolyamadminisztráció, vizsgák

Az Android, iPhone és Windows Phone programozási tanfolyamokra a Training360 Kft. általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyami résztvevőkkel a képzés megkezdését megelőzően képzési szerződést kötünk. A tanfolyamok nem vizsgakötelesek, látogatási bizonyítvánnyal zárulnak, melyek a megszerzett ismeretek mérésére nem szolgálnak.

A haladó képzések elvégzését követően, egyeztetett időpontban lehetőség van a Training360 által összeállított elméleti és gyakorlati záróvizsgán is részt venni, és a megszerzett ismeretekről oklevelet szerezni. A vizsga tanfolyami csomag rendelése esetén díjmentes, egyébként a díja 9.900 Ft+ÁFA.

Vidéki hallgatóink részére, igény esetén, kedvezményes szálláslehetőséget tudunk biztosítani oktatóközpontunk mellett található ***-os szállodákban. Igényüket a jelentkezéskor jelezhetik munkatársainknak, akik a foglalást megejtik. A szállás díját a szálló felé lehet rendezni.

További információ

Kérjük, amennyiben további kérdései, kérései lennének a témával, képzéseinkkel kapcsolatosan, olvassa el általános tanfolyami feltételeinket is, vagy keressék az adott témával foglalkozó szervezőinket!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...