SA voucherrel Microsoft képzéseink ingyen vehetők igénybe

SA voucherrel Microsoft képzéseink ingyen vehetők igénybe

Ne maradj le a lehetőségről: Microsoft képzéseinket akár ingyen is igénybe veheted! Válassz a lehetséges tanfolyamok közül, és váltsd be céged SA vouchereit!

Mi az az SA utalvány?

Az SA voucher egy tanfolyami utalvány, melynek segítségével ingyenesen vagy kedvezményesen vehetsz igénybe hivatalos Microsoft rendszergazdai, fejlesztői tanfolyamokat.

A Microsoft a Frissítési Garancia programjának keretein belül biztosítja ezeket az utalványokat a vállalatok, önkormányzatok és egyéb szervezetek számára. A voucher beváltása napokban értendő, tehát 1 napnyi SA voucher egyenlő 1 nap képzéssel.

Rendelkezik a cégem SA voucherrel?

Az utalványok a cégek IT vezetőjének, licenszelésekért felelős vezetőjének, illetve tréning adminisztrátorának hatáskörébe tartoznak. A napszámok és érvényességi idők lekérdezéséhez a hivatalos Microsoft Mennyiségi Licencelési Szolgáltatásközpont weboldalán van lehetőség regisztráció, majd bejelentkezés után.

Az utalványok lehívásáról részletes útmutató a honlapunkon található.

Milyen képzésekre lehet nálunk a vouchereket beváltani?

Ha sikerült szert tenned az utalványokra, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy kiválasztod, melyik képzésen szeretnél részt venni.

Jelentkezz még ma hivalatos Microsoft képzéseinkre!

Az ajánlat csak hivatalos Microsoft tanfolyamainkra érvényes. Az akció nem vonatkozik a saját fejlesztésű és Azure tanfolyamainkra, valamint egyes összevont tanfolyamokra, csomagokra. További információkért olvasd el a részletes leírásunkat, vagy érdeklődj munkatársainknál.

Hogyan lehet a vouchereket beváltani?

A képzésre jelentkezés során a megrendelőn vagy a jelentkezési lap nyomtatványán kell jelezni, hogy a képzést részben vagy egészében SA utalványból szeretnéd finanszírozni. A jelentkezési lapon az adott utalványok azonosítószámát (2×4 karakter), az igénybe vevő (lehívó) e-mail címét és az utalvány lejárati idejét kell feltüntetni. A vouchert a tanfolyam után a Training360 oktatásszervezői érvényesítik.

Meddig érvényesek az utalványok?

Az utalványok a lehívástól számított 180 napig érvényesek. Fontos, hogy ezután a 180 nap után az utalványok elvesznek.

Vissza az akciókhoz