Adaptív tréningek
Szervezeti evolúció

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, hasz­nál­ja fel ta­pasz­ta­la­ta­in­kat a leg­jobb meg­ol­dás meg­ta­lá­lá­sá­ban!

Az adaptív fejlesztési folyamat köríve Az adaptív fejlesztési folyamat köríve

Meg­ol­dá­sa­ink ha­té­kony­sá­gá­nak és tar­tós si­ke­ré­nek tit­ka.

További információ
Skip Navigation LinksFőoldal Adaptív tréning megoldások Együttműködés-fejlesztés Szupervízió alapú fejlesztés

Szupervízió alapú fejlesztés - az önreflektív tanulás

Már Ön számára is elérhetőek szupervízió alapú fejlesztési programjaink! A szakma már régóta ismeri és az egyik leghatékonyabb fejlesztési eszközként azonosítja, de a versenyszféra szereplői jelenleg még nem használják ki a benne rejlő óriási fejlesztési potenciált.

Mind módszertanában, mint formájában eltér a hagyományos tréning programoktól, ebben rejlik különleges értéke. A szupervízió alapú fejlesztési sorozatok ugyanis a résztvevőkről szólnak, a munkájukról, a munkatársaikról, a projektjeikről, az életükről, ezáltal hatása mély és erőteljes.

A szupervízió alapú fejlesztés a résztvevőket kevesebb napra veszi ki a munkafolyamatokból, ami miatt könnyebb megszervezni, egy olyan népszerű és gazdaságos megoldás, mely munka közben erősíti a résztvevőket és ez által az egész szervezetet!

Az önreflektív tanulás módszertana sok témában hasznosítható, a leglátványosabb eredmények a vezetőfejlesztés és az együttműködés-fejlesztés területén tapasztalhatóak!

Milyen helyzetben használható a szupervízió?

  • Szakmai krízishelyzetek
  • A karrierépítés kérdései
  • A kollegiális kapcsolatok kommunikációs problémái
  • A hierarchia és az adott szakma, szervezet hatása az egyéni munkavégzésre
  • A kiégés jelensége
  • Mindaz, ami hivatásunk gyakorlása közben megnehezíti mindennapjainkat

Szupervízió

Vezetőfejlesztés szupervízióval

Egy olyan vezetőfejlesztő programot ajánlunk, ahol a résztvevők támogatást kapnak vezetői kompetenciájuk határainak feltérképezésére és egyéni megoldásaik megtalálására. A szupervíziós folyamat zárása után tartott tréningen olyan vezetési modellekkel, stílusokkal és módszerekkel ismerkedhetnek meg, melyek hiánya a folyamat alatt felmerült.

Ezzel a komplex módszerrel a résztvevők nem csak az önreflektív tanulás útján indulnak el, hanem jól használható ötleteket, eszközöket is elsajátíthatnak.

Együttműködés-fejlesztés szupervízióval

Komplex együttműködés-fejlesztő program, ahol a munkacsoport, projekt, team munkatársai egyéni munkahelyi eseteket feldolgozva feltérképezik az együttműködés erősségeit és fejlesztendő területeit. A folyamat alkalmat teremt az egyéni motivációk, kérdések, szakmai elakadások feltérképezésére és a munkacsoport számára is támogató megoldások megtalálásában. A szupervízió hatására nő a teamen belüli együttműködési készség, egymás támogatása és a közös munka hatékonysága.

További részletekért keresse munkatársainkat!

Szupervízió

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...