Adaptív tréningek
Fotó
Gál Ferenc
szervezetfejlesztési üzletágvezető
Mobil +36 30 388-6214
Fax+36 1 880 0041
Skip Navigation LinksFőoldal Adaptív tréning megoldások PMBoK 6th PMP/CAPM® Vizsgafelkészítő Program

PMBoK 6th PMP/CAPM® Vizsgafelkészítő Program

A vizsgafelkészítő program a PMBoK legújabb,
2017. szeptemberi, hatodik kiadására alapul.

A PMP vizsga tartalma 2018 első negyedévétől, a CAPM vizsga tartalma pedig 2018 második negyedévétől már a könyv ezen kiadására épül. A tréning azonban lefedi a fontosabb különbségeket az előző és a legújabb kiadás között is.

Miért válasszon bennünket?

A Project Management Insitute által adminisztrált Project Management Professional, azaz PMP® évek óta a legkeresettebb bizonyítványok közé tartozik. Projektvezetők számára egyértelmű cél a megszerzése, hiszen az elméleti tudás mellett a gyakorlati tapasztalatot is igazolja. A vizsga azonban a szigorú előkövetelményeken túl is nehéz, az elméleti anyag gyakran absztrakt és száraz, a kérdések pedig minden pszichológiai és vizsgatechnikai fegyvert bevetnek a tudás ellenőrzése céljából.

Az önálló felkészülés nehézkes, nem egyértelmű a fókusz, és alkalmanként ellentmond az elméletnek a valós életből gyűjtött tapasztalat. Ezért érdemes a vizsgára olyan oktató segítségével felkészülni, aki széleskörű tapasztalattal rendelkezik, az elméleti ismereteket meg tudja tölteni valós helyzetekkel és segít a tanulási fókuszt tűélesen beállítani.

Programunk trénere Horváth Balázs, aki több mint 15 év projektvezetési tapasztalat mellett közel 8 éve oktatja hallgatóit a vizsgára felkészülésre itthon és külföldön egyaránt. 2005-ben megszerzett PMP képesítése a biztosíték arra, hogy elméleti és gyakorlati oldalról is olyan oktatást nyújt, mely lényegesen megkönnyíti a résztvevők számára a vizsgára való felkészülést.

A kurzus tartalma a vizsga alapjául szolgáló Project Management Body of Knowledge hatodik (2017. szeptember 6-án publikált) kiadásának struktúráját követi, a vizsgázáshoz kapcsolódó további fontos témákkal kiegészítve.

A nyomtatott anyagok nyelve a vizsgához hasonlóan angol, így a tartalomjegyzék is az. Az előadás magyar nyelven zajlik, de különös figyelmet kap a terminológia rögzítésére, mely a vizsga szempontjából kiemelkedő jelentőséggel bír.

Horváth Balázs PMP, CSM, PMI-ACP

Karrierjét programozóként kezdte a Nokia Networks kutatás-fejlesztési osztályán, ahol 2002-ben lett projektvezető egy 120 főre duzzadó csapatban. Ezután projektvezetőként megfordult marketing, sales és egyéb területeken is itthon és külföldön egyaránt, majd 2008-ban saját videojáték-fejlesztő studiót hozott létre gyermekkori álmát megvalósítva.

Az elmúlt másfél évtized változatos vezetési tapasztalataira (multinacionális óriáscég, startup, szórakoztatóipari, telekommunikációs és luxustermékek fejlesztése és globális piacravitele) alapozva képes a projektvezetési technikákat és metódusokat az életből vett példákkal szemléltetni; a könyvekben gyakran absztrakt módon összegyűjtött tudást kézzelfoghatóvá tenni.

2005-ben szerezte meg a PMP, 2006-ban a CSM (Certified Scrum Master), 2015-ben pedig a PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) képesítését. Részt vett a PMBoK magyar fordításában a harmadik kiadástól kezdve, volt elnökségi tag a PMI magyar tagozatában, és 2009 óta tart PMP-felkészítő és agilis projektvezetési programokat Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Lengyelországban is.

Tartalmi felépítés

Day 1

Introduction
The Project Management Framework
The Project Life Cycle
The Project Management Processes
The Project Integration Management

Day 2

The Project Scope Management
The Project Schedule Management

Day 3

The Project Cost Management
The Project Quality Management

Day 4

The Project Resource Management
The Project Communications Management

Day 5

The Project Risk Management
The Project Procurement Management
The Project Stakeholder Management
Code of Ethics and Professional Responsibility
How to take the PMP® Exam

A tréningek helyszíne

Training360 Training360 Training360

Training360 Oktatóközpont (1117 Budapest, Budafoki út 56.)

A tréningek résztvevői számára díjmentes bekészítést (kávé, tea, pogácsa, ásványvíz) biztosítunk.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...