Adaptív tréningek
Szervezetközi kapcsolatok

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, hasz­nál­ja fel ta­pasz­ta­la­ta­in­kat a leg­jobb meg­ol­dás meg­ta­lá­lá­sá­ban!

Skip Navigation LinksFőoldal Adaptív tréning megoldások Külső kapcsolatok kezelése 5 perc - Call center támogató megoldások

5 perc - Call center támogató megoldások

2014. január 1-től a telefonos ügyfélszolgálatoknak, call centereknek a hívás beérkezése után 5 perccel személyes kommunikációt kell garantálnia. Ez jelentős kihívás elé állíthatja az ügyfélszolgálattal rendelkező szervezeteket, hiszen a bejövő hívások napon belüli száma egyenletlen, a szabályozásnak való megfelelés a szervezet fejlesztését sok esetben elkerülhetetlenné teszi.

Mit tehet ebben a helyzetben? Miben tud segíteni a Training360?

Call center audit

Szakértőink az ügyfélszolgálat teljes folyamatát feltárják, megvizsgálják a service level szintet, mely által meghatározhatóvá válik a teljesítményjavulálási potenciál, kiszámítható a szükséges plusz erőforrások bevonásának optimális mennyisége és módja.

Folyamatfejlesztési tanácsadás

A rövid határidő és a kapacitás bővítés hosszabb átfutási ideje miatt a legyorsabban a folyamat átalakításával, fejlesztésével érhető el a kívánt hatékonyságnövekedés. A folyamatok optimalizálásával, egyszerűsítésével már rövid távon is jelentős eredmények érhetőek el.

Tesztekkel támogatott kiválasztás támogatás

Közép és hosszú távon sok szervezet esetében elkerülhetetlenné válik a telefonos ügyfélszolgálati munkakörben dolgozók számának növelése. Nem minden ember alkalmas a call centerekben végzett munkára, így a megfelelő dolgozók kiválasztását érdemes alaposan körüjárni. A kiválasztás folyamatát komplex módon, CV elemzéstől személyiségteszteken át a személyes és telefonos interjúkig tudjuk támogatni.

Ügyfélszolgálati tréningek

A meglévő munkatársak fejlesztésében komoly hatékonyságnövekedési potenciál rejlik, az új belépők felkészítése esetében elkerülhetetlen, hogy a speciálisan a callcenterek számára kialakított tréining programokon vegyenek részt. Tapasztalatink szerint a fejlesztési folymat ívéet az alábbi modulokból érdmemes felépíteni:

  • Ügyfélorientáció
  • Konfliktuskezelés
  • Asszertív kommunikáció
  • Stresszkezelés, énvédelem
  • Reklamáció és panaszkezelés

További részletekért keresse munkatársainkat!

Stopper

Megváltozott munkaképeségű dolgozók a call centerben

Egy korábbi törvényi szabályozás alapján a minimum 25 fő foglalkoztató szervezetek dolgozói állományának minimum 5%-a megváltozott munkaképeségű (MMK) munkatársakból kell, hogy álljon, ellenkező esetben jelentős, kb 1 M Ft-os bírságot kell fizetniük évente. Az ügyfélszolgálat, a call center esetleges bővítése esetén érdemes végiggondolni a dolgozói kapacitás bővítése esetén megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását.

Az MMK munkatársak foglalkoztatását komplex módon a toborzástól/kiválasztástól az integrációt szolgáló, érzékenyítő  programokig tudjuk támogatni.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...